Fins aquí el casal de Setmana Santa!! Fins aviat!

Bones!!

 

Després d'uns dies plens d'aventures i bones estones plegats toca dir fins a la  propera, de nou donar gràcies a l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, l'Espai Jove i Ràdio Arenys per creure en aquest projecte d'Arenys.Org en el que ja hi portem molt de temps treballant i que poc a poc es va fer més gran i millor. I com no donar les gràcies a tots els nens i joves que van passant pel Casal Digital i aprenen coses noves sobre el món audiovisual, cosa que ens agrada moltíssim!!

 

Aquí us deixem els videoclip realitzat pels alumnes d'aquesta Setmana Santa en el que hi hem participat tots desde el primer a l'últim posant cadascú el seu granet de sorra que junts han format aquests curts que tant ens han agradat!! També us deixem les FOTOS del casal en les que hi trobareu diversos moments que hem viscut plegats i el resum en vídeo amb les millors imatges d'aquests dies:

 

 

I per acabar el programa de ràdio que vam emetre dissabte a la tarda en el que hi trobareu debats sobre diversos temes interessants i bona música. Per cert recordem que som al twitter: https://twitter.com/casaldigital1. Segueix-nos!!

 

Res més per la nostra part esperem que ens veiem molt aviat!!

 

Fins la propera digitals! :)

 

Joan i els digitals

Afegeix un comentari nou