Generositat

La setmana passada, ERC Arenys de Mar, vam presentar una proposta a d'altres partits i en general a tots els arenyencs, per crear una plataforma, amb l’única finalitat d'aconseguir que en el proper mandat, governin les persones que realment han estat proposades per la majoria de la ciutadania. Aquest és l'únic interès: aconseguir el millor per Arenys.

Fa temps que molta gent reclama llistes obertes. De moment la legislació no ens ho permet, per tant aquesta proposta, escoltant a la societat, vol salvar l'escull que ens ho impedeix. Hi ha qui no ho veu amb bons ulls. És una llàstima.

Per nosaltres és un exercici de pura democràcia, on els propis arenyencs seran qui escolliran les persones que podran accedir a governar-nos. El nostre actual alcalde, en declaracions a Ràdio Arenys ahir mateix, va criticar fervorosament la proposta i va gosar parlar d'egos.

Precisament la proposta deixa totalment de banda els egos, com hauria de ser. Sempre el primer és el poble i no els alcaldables, ni els seus partits. I així ho demostra la mateixa proposta feta per ERC Arenys de Mar.

En el meu cas personal, és clar que m’encantaria ser l’alcaldable, perquè m’ompliria d’orgull treballar pel meu poble, fent tot el possible per a que aquest i els arenyencs siguin millors.

Per això lluito cada dia, pel poble, i amb un punt d’egolatria crec que ho podria fer, no sé si bé o malament, però el que sí sé, és que ho faria amb tota la il·lusió, totes les ganes i totes les meves forces.

Però si els arenyencs pensen que hi ha algú que ho podria fer millor, que podria fer el millor pel poble, no seré jo qui posi pals a les rodes per a que Arenys sigui i estigui millor. Només faltaria. Pas al costat i a ajudar en el que faci falta.

Per això, us animo a participar en aquest nou projecte, engrescador, on el principal objectiu és fer un Arenys millor, en tots els aspectes, en el que els arenyencs sentin que es fa el millor pel seu poble i pels seus interessos. No perdem el món de vista.

Els polítics tenim vocació de servei públic, i ens devem a la ciutadania. A ningú més, ni als nostres partits, ni a nosaltres mateixos.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@miquelcolomert

Version:1.0 StartHTML

Enviat per @miquelcolomert el Dm, 18/06/2013 - 17:45

Version:1.0 StartHTML:0000000167 EndHTML:0000001026 StartFragment:0000000454 EndFragment:0000001010

Paraules molt clares, ben escollides, entenedores. Paraules que t'honoren, benvolguda. Ara bé, la proposta l'heu adreçat a qui l'heu adreçat malgrat aquest afegit que parla de tots els arenyencs. La veritat, però, és que s'hi sobrentenen massa els innominables. I se sobrentén massa, sobretot, que ni per atzar voleu esmentar el nom de la federació (jo tampoc no ho faig ara, com pots veure), no fos cas. Fas molt bé, però, de postular-te, estimada! Això, sí. Una abraçada! O aferrada, que diuen a les Illes.