H.A.A.R.P.

Del que s’entera un:

H.A.A.R.P. són les inicials de High-Frequency Active Auroral Research Program, o el que és el mateix, Programa d’investigació d’aurora activa d’alta freqüència. Be, més o menys.

Es un sistema d'ones de ràdio que serveix per facilitar la recerca d'informació als operadors de la marina dels EUA, a les forces aèries i a diverses universitats. L'alta privacitat de la que disposa al ser un projecte de govern incita a pensar en els veritables motius i utilitats de HAARP encara que la gran majoria de teories són simples especulacions.

La senyal de HAARP té una freqüència de 3.39 MHZ i és registrada a San Jose, California i a Gakona, Alaska central. Amb la distància, la senyal només pot ser rebuda durant la nit després de saltar dues F-capes de la ionosfera.

Be, això ho he tret de la Viquipedia. Interessant oi?

Sempre he cregut en teories de conspiracions com a desenvolupaments tecnològics poc o gens controlats, i poc fiables des del punt de vista de la salut, incloent la del planeta duts a terme . I això del HAARP te tota la pinta de no portar res de bo. I més quan la cosa va de les tant temudes ones de radio o radiofrequencies.

Si s’escriu aquesta onomatopieia al Google, apareixen, com amb quasi tot, moltissimes entrades. S’en parla molt a la xarxa, i en molts registres. Desde’l cientific aficionat fins al catastrofista apocaliptic.

Si voleu saber més mireu la Wikipedia o la Viquipedia, que tenen versions diferents.

I mireu el video, mireu-lo.

No crec que tot el que passa sigui culpa de l’efecte hivernacle.

Afegeix un comentari nou