Homo Baby Boom

Homo Baby Boom és el títol del darrer documental de la periodista Anna Boluda. Aquest s'ha estrenat al matí, a Terrassa i nosaltres hem tingut la sort de poder assitir-hi.

Homo Baby Boom mostra el dia a dia de sis famílies, amb les opinions de tots els seus membres, i s'hi repassa la lluita de l'Associació de Famílies Lesbianes i Gais des que es va fundar, el 2001, per aconseguir dos drets per a les parelles homosexuals: el d'adoptar i el del matrimoni, reconeguts el 2005 a l'estat espanyol.

Un documental molt planer, simpàtic i necessari per acabar amb els prejudicis d'aquells qui es pensen que només hi ha un tipus de família i una veritat, la seva. A la presentació ja ho han dit: no hi ha res extraordinari, només persones pelant patates, canviant bolquers, posant rentadores... el que es fa en una casa!

De fet, l'Anna Boluda, ja va fer un reportatge sobre aquesta temàtica als Estats Units i també ens el va passar. No podia tardar a 'utilitzar' la seva experiència per retratar el mateix, a Catalunya i País Valencià.

En els enllaços hi teniu més informació i si no en teniu prou, doncs us poseu en contacte amb nosaltres i us en fem cinc cèntims!!

Afegeix un comentari nou