i aixi anem....

aixo si que es fer justicia, es impressionant l'eficacia i eficencia del sistema policial i judicial per protegir-nos dels corruptes estafadors i malversadors de fons, si per 100 i 6 texans toquen 6 mesos de presso, que els tocara als 40 paios del pp????

el punt diari.
dimecres, 11 de febrer de 2009
>
Accepta 6 mesos de presó per haver comprat als encants uns texans robats

M. PIULACHS. Barcelona

Un jove es va conformar ahir amb una condemna de sis mesos de presó per haver comprat uns texans robats als encants vells de la plaça de les Glòries de Barcelona. Inicialment, la fiscalia li sol·licitava deu mesos de presó per un delicte de receptació, càstig que va rebaixar en haver-se recuperat el material robat, pena que no implicarà que ingressi a la presó.

Els fets van passar el 23 de febrer de l'any passat, quan segons la versió de la fiscalia, Eduardo Mendoza va adquirir als encants sis texans que duien una etiqueta de l'establiment Furest. Va pagar per tots ells 100 euros, tot i que l'etiqueta de la botiga marcava 744 euros. El jove va ser enxampat de casualitat per una patrulla dels Mossos després de tenir una avaria amb el cotxe a la Meridiana. Van denunciar-lo per no poder acreditar la factura de la compra.

L'advocat del jove, Josep Bueno, va assegurar que era la primera vegada que es trobava amb un cas com aquest als jutjats. Va afegir que «al costat de la parada on l'acusat va adquirir els texans hi havia una parella de la Guàrdia Urbana i ningú podria pensar que el gènere que s'hi venia era il·legal». L'advocat també va qualificar de «sorprenent» l'actuació dels Mossos.

Afegeix un comentari nou