@icvarenys recolzem la ‪#‎MarchaxLaDignidad‬ divendres a Arenys

Atenció: diu que arribaran una mica abans. La convocatòria és a 2/4 de 9 del matí!!!! (darrera informació).

 

@icvarenys recolzem la ‪#‎MarchaxLaDignidad‬ i aquest divendres anirem a donar suport al seu pas per Arenys. A 2/4 de 9 del matí (ahir dèiem a 2/4 de 10 del matí) a la Nacional II / Riera. Us animem a donar-los-hi la benvinguda!

Aquesta és la convocatòria que han fet l'Associació arenyenca Apresa i la PAH d'Arenys de Munt per convidar als arenyencs a prendre-hi part:

 

 

Els caminats cap a Brussel·les de la PAH faran parada a Arenys de Mar aquest divendres.

Els 8 integrants de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de la ciutat andalusa de Còrdova que estan fent el camí cap a Brussel·les per portar al Parlament Europeules seves demandes i reivindicacions -que són les nostres també- passaran divendres cap a 2/4 de 9 del matí i no a 2/4 de 10 del matí per la nostra vila. 

A Arenys seran saludats per tots aquells ciutadans i ciutadanes dels dos arenys que espontàniament o fent cas a les convocatòries que, com ara, estem realitzant Apresa i la PAH d'Arenys de Munt, ho desitgin.

 

Seran rebuts cap a 2/4 de 9 del matí (i no a 2/4 de 10 del matí) aproximadament a la Riera, a l'alçada de la Nacional II. Després faran camí cap a Calella, i Pineda on els acompanyaran els membres de la PAH de l'Alt Maresme i dinaran al taller l'Horitzó per intercanviar experiències. Acabaran la ruta de divendres a Blanes, on la PAH d'aquesta població els acollirà i dormiran allà. 

La marxa de la PAH cap a Brussel·les va sortir l'1 de juliol des de Còrdova i té previst arribar a Brussel·les el 25 de setembre. Al llarg del camí els seus integrants reben el suport de companys d'altres PAH's.

 

 

Afegeix un comentari nou