Informàtica per pares i fills

Els nens i nenes de les activitats extraescolars d'informàtica de les escoles Sinera i Joan Maragall expliquen a través d'un bloc tot el que fan cada setmana. La raó del bloc no és només publicar el que fan sinó que serveixi de guia als seus pares per poder seguir jugant amb l'ordinador des de casa, per això els apunts s'acompanyen d'enllaços i comentaris adreçats als pares. A l'escola Joan Maragall, els nens i nenes de primària, també fan una activitat de periodisme digital.

Què hi trobem a l'escriptori de l'ordinador?
, jugant amb els colors... o pintem amb sorra màgica! són alguns de les activitats que han estat treballat a l'escola els nens i nenes durant les estones d'extraescolars. A través del bloc els seus pares i mares poden veure les seves creacions però també poden accedir a l'enllaç del web on poden descarregar el programa o jugar amb l'aplicació que ho ha fet possible. Aquesta és l'explicació que van fer el grup del Joan Maragall després d'una sessió amb Google Earth.

A l'escola Joan Maragall, els nens i nenes de primària, també fan una activitat de periodisme digital. Aquest grup no se centra en la informàtica sinó en els continguts i com utilitzar els recursos digitals per aprendre a explicar coses. El seu bloc 'anomena Joan Maragall, tot al detall!

Afegeix un comentari nou