Ja estem en marxa!

Com ja sabeu, ja hem començat amb l'Aula Oberta d'informàtica, tant la d'adults com la de nens.

En aquest bloc anireu trobant diferents activitats o webs interessants que anem trobant en les diferents sessions que anem realitzant al local d'Arenys.Org.

Tens un ordinador portàtil i tens dubtes en l’ús dels programes? Problemes amb l’editor de text, full de càlcul, tractament d’imatges… Vols conèixer quin programa t'aniria millor pel que vols fer? L'Aula Oberta d'adults aquest curs a càrrec de Fani Bancells com sempre dedicada als adults que volen aprendre els conceptes bàsics de l'informàtica al teu ritme.

L'Aula Oberta per a nens i joves que encetem aquest curs la portarà Joan Bosch on els nens i joves (de 8 a 14 anys), podran aprendre a com fer correctament els treballs de l'escola o l'institut, aprendre com funcionen els programes bàsics per defensar-se amb l'ordinador, tècniques i recursos per aplicar alhora de fer feines diverses (imatge, so, pàgines web..).

Si encara no saps com funciona informa't al Rial de Sa Clavella, 54 o trucant als telefons 937.958.596 / 685.817.666/ 626.651.258.

I si no tens ordinador? te'l deixem!

Afegeix un comentari nou