Ja la tenim aquí!

Ja la tenim aquí!

Finalment, i després de molts i molts entrebancs, de superar un munt d’obstacles ... ja la tenim aquí! La nova escola Bressol, l’Escola dels Colors.

Ahir es va fer la jornada de portes obertes d’aquest nou equipament. Moltes cares de felicitat, de les professionals, de les famílies, dels nens i les nenes, de les persones que hi hem treballat des del primer minut i també de les que han acabat de fer-ho en el temps de descompte.

Amb la posada en funcionament de la nova bressola, hem aconseguit un dels objectius que portàvem al programa electoral i donem impuls a la nova zona educativa, repartint equitativament, a banda i banda del pobles els equipaments educatius . Objectius que hem anat complint, un a un, i que ara sembla que van desfent, poc a poc.

Gràcies a l'Oriol Ferran, que en aquells moments encapçalava la llista d’Iniciativa per Catalunya Verds- EUiA l’any 2007 i que té molt a veure en aquesta posada en funcionament com a regidor d'Educació i gràcies també a la Isabel Roig, que, quan era portaveu, va defensar en moltes ocasions aquest projecte. Alguns dels regidors i regidores (no tots, per sort), a govern i a la oposició i en l’anterior mandat, volien fer marxa enrere. De vegades, ser tossut i constant, dóna resultat.

Personalment, estic feliç i molt contenta de que, malgrat ja no ser regidora d'Educació i no he pogut (ni m’han deixat, tot sigui dit) acabar de tancar tot el procés, el proper dilluns dia 9 de gener els nens i les nenes la podran estrenar.

Un procés intens i finalment agraït. Sembla que ha agradat molt. Una escola lluitada, defensada i molt treballada, amb moltes reunions de seguiment de l’obra, amb el suport i les aportacions, tria de material i colors, amb l'objectiu d'adaptar el projecte inicial al pressupost i al gust de qui ha de treballar-hi i gaudir-ne al màxim, amb les regidories implicades, els serveis tècnics de l’Ajuntament, l’arquitecte i el seu equip de professionals, i sobretot de tota la comunitat educativa, la direcció, els educadors i els representants de les famílies.

I no s’acaba aquí. A l’equipament hi ha espai per un centre cívic, a sota. Per pressupost no s’ha desenvolupat, però hi apostem. Podria ser un espai pels més joves, potser el casal promès per algun grup de govern. Nosaltres hi donarem suport, si cal, si es que encara la nostra opinió serveix d’alguna cosa.

A partir d’ara que hi hagi sort i que les retallades no afectin a les butxaques de les famílies. Que el servei públic surti reforçat. Nosaltres sempre hi hem apostat. El nom de l'escola, l’Escola dels Colors, tampoc és un tema que m'amoïni, al contrari: ha estat fruit d’un procés participatiu i, si als nens i les nenes els hi agrada i era el que volien... encara m’agrada més. La qüestió és que sigui una realitat, que entri en funcionament i que no s’aturi aquest servei. La feina està feta i això és el que importa. La resta és secundari.

Felicitats i ...per molts anys!

5 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

esperanceta

Ha calgut un Govern de CiU per a acabar-la

Enviat per esperanceta el Dv, 06/01/2012 - 20:34

Ha calgut un govern de CiU per a acabar-la d'una vegada. Ja tocava!

esperanceta

ha calgut CIU per acabar-la,

Enviat per esperanceta el Dv, 06/01/2012 - 21:46

ha calgut CIU per acabar-la, és cert... però si no fos per l'anterior govern (i, en especial, per Iniciativa) ara seguiria sent tan sols un projecte o un simple punt d'un dels molts programes electorals.

esperanceta

Benvolgut

Enviat per esperanceta el Ds, 07/01/2012 - 18:51

Benvolgut convilatà:
Consulteu hemeroteques.
CiU mai va creure en aquest projecte ni ubicació, com tampoc el PSOE.
Ara la escola ja està operativa.
Ha calgut CiU per que s'inaugurès al Gener i no al Setembre doncs la actual Regidora va marxar de vacances.

@oriolferran

Evitem l'Esperanceta

Enviat per @oriolferran el Ds, 07/01/2012 - 23:36

Per evitar tensions innecesàries, que només perjudiquen la credibilitat d'arenyautes, crec que és molt millor que comentaris i debats d'aquesta mena portin la signatura dels seus autors, que segur també ajudarà a donar credibilitat a les afirmacions que es fan i afavorirà la participació.

synera

Gran escrit Assum! i

Enviat per synera el Ds, 21/01/2012 - 16:35

Gran escrit Assum! i Felicitats per la feina feta!