Khadija Agrib: #Drets socials #Igualtat #plenaciutadania

Diumenge 12 d'abril, vam presentar la candidatura d'ICV d'Arenys de Mar a les eleccions municipals. Fent costat i equip amb la Isabel Roig també ens hi va acompanyar la Dolors Camats, coordinadora nacional d'ICV. La sala Arnau del Calisay plena, sobretot, d'il·lusió, rebel·lia i canvi. Seguim amb aquesta ronda d'apunt de bloc amb les intervencions que van anar fent alguns membres d'aquest gran equip humà. La nostra força, les persones és el missatge que va il·lustrar la convocatòria i a l'acte hi vam ser tota la candidatura.

 

La Khadija Agrib, ocupa el cinquè lloc de la candidatura. És l'exemple més clar de fer visible la nova ciutadania, de l'activisme, del treball actiu i implicat. Ara la trobes de voluntària en una recapta d'aliments de la Creu Roja, muntant actes amb l'Associació de Dones, mostrant les cuines del món des d''Arenys viu i conviu, a les Ampes, a la ràdio.... Conviu a la seva vila d'Arenys, a la nostra, a la de tots i totes.

 

Aquestes van ser les seves paraules a la presentació: 

 

Fa anys un president de la Generalitat de Catalunya, va dir: "És català tota persona que viu i treballa a Catalunya" això vol dir que no hi ha ciutadans de primera ni ciutadans de segona. Tots tenim els mateixos drets i obligacions. Ara el moment actual que vivim crec que és molt necessari fer unes polítiques inclusives. Polítiques per a les persones siguin d'on siguin i vinguin d'on vinguin.

 

Jo vinc del món associatiu. En el nostre poble hi ha un munt d'entitats i com bé sabeu a Arenys de Mar també hi ha les entitats de persones d'origen estranger que molt sovint tenim unes necessitats que possiblement no les trobaríem a les entitats de persones autòctones com és fer li arribar una informació d'interès o si tenen alguna mena de problema per fer algun tipus de gestió. O, senzillament, sentir que hi ha algú que s'interessa per la seva contribució a la vila. 

 

Evidentment són moments molt difícils per tothom però cal una mica d'empatia cal saber escoltar a l'altre, amb independència de quina sigui la seva idiologia sexe o raça. 

 

Personalment i amb l'experiència que porto treballant tant amb el col·lectiu de gent gran, en el projecte del 07 de la Creu Roja... o amb la nova ciutadania ... Us asseguro que ha sigut la millor carrera que jo havia pogut fer en tota la meva vida. 

 

Estic amb el Grup ICV amb l'esperança i la confiança de garantir aquestes polítiques de Drets Socials de ciutadania i d'Igualtat entre les persones. Espero i desitjo un canvi en el meu poble tinc moltes ganes de seguir treballant i participar en el Canvi de la Nostra Societat!!

 

I com no treballar pel be comú pel teu poble sempre és un plaer!....

Afegeix un comentari nou