La gran orgia

Sabeu que em va passar l'altre dia? Vull sorprende la meva dona. És divendres i passen deu minuts de les 3 de la tarda: l'Elena ha anat a deixar els nins a escola i jo, enlloc de marxar a treballar, em quedo a casa a esperar-la: arribarà de seguida i em trobarà espaxurrat al sofà, amb un gintònic a la mà dreta, sis o set preservatius a l'esquerra, una caixa de bombons de xocolata, la persiana baixada i música de sardanes de fons... Tenim fins la cinc de la tarda, tot preparat per la gran feeeeestaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Són les 3 i vint minuts i sento la porta: l'Elena ja és aquí. Però de sobte escolto una veu diferent a la seva i veig que la meva dona no ve sola sinó que entra al menjador... amb els veïns del segon primera, una parella d'avis que en la seva trista vida havien entrat a casa meva!!!

Jo em poso vermell com un tomàquet de panera ecològica i em tapo les parts amb un coixí marró i em poso a cantar molt suau (ningú em sent):

Un ou per aquí, un ou per allà
I els veïns vinga a mirar!!!
Un ou per aquí, un ou per allà
i què collons passarà?

Quan enfilo cap a l'habitació veig com van entrant, un a un i amb una persimònia que em posa molt tens, tots els veïns del bloc: "hola, bona tarda", em diuen, "hola, endavant", els contesto. Els demano que em disculpin, que no sabia que havien de venir a casa (maiii venen!!!!)

Però de sobte el veï del tercer primera em diu: "Tranquil, Xevi, si a casa teva les normes són aquestes, doncs també ens despullem, cap problema". I veig que en Quico es comença a treure la roba de hippy i també es queda en boles. La seva dona i el seu gos toca-collons segueixen l'exemple i també es despullen, així com en David, la Sílvia i els seus tres fills. Un a un, tots els veïns (inclosos els avis del segon primera) es van treient la roba i, sense dir res, la van deixant ben plegada sobre les cadires del menjador.

L'Elena apareix de la cuina (despullada, és clar, només mig tapada amb un davantal minúscul) amb una safata plena de cafès, infusions i galetes de coco. Em mira i em diu: "Xevi, perdona'm, no m'havia enrecordat de dir-te que avui teniem reunió de veïns a casa!"

En qui he pensat mentre he escrit aquest post? En la familia Garolera
Quina música he escoltat? "El món en un cafè", una de les cançons del primer disc dels 4t 1a (Quart Primera), que ja ha sortit a la venda (http://www.myspace.com/4t1a4t1a)

(Per cert, pels seguidors del bloc: la 2a part de l'escrit de la setmana passada (Quan dic SI voldria...) s'ha suspès per falta d'imaginació)

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Regina

M'encanten les fotos!!

Enviat per Regina el Dv, 12/11/2010 - 00:03

M'encanten les fotos!! Pregunta: quan van marxar els veïns va haver-hi festa??

Esperanceta

En qui he pensat mentre he escrit aquest post?

Enviat per Esperanceta el Dv, 12/11/2010 - 16:06

El que més m'ha sorprès és que el gos també es despulli... Estàs fatal, ha, ha.

palillu

m'ha agradat molt, m'ho he

Enviat per palillu el Dc, 17/11/2010 - 13:25

m'ha agradat molt, m'ho he imaginat amb els veins de la meva escala...déu n'hi dó!
per cert, feia temps que no veia les durícies dels teus peus! porteu tacos?