la llista d'arenyautes

Cada dia em sorprèn més la utilitat de la llista de correu d'arenyautes com a plataforma de denuncia del poble. Em sorprèn i em preocupa. us poso un exemple recent:
el dimarts dia 18 d'octubre la fani va enviar un correu i unes fotos denunciant el mal estat del banc i el terra del final del carrer de la perera. jo que en soc veïna del carrer, i hi passo cada dia vaig pensar, te raó fa molta pena.
El curiós es la celeritat en que s'ha actuat, el dijous el terra era immaculat i el banc substituït per un de nou.
Aquell banc feia molt de temps que oferia aquella imatge, i en tres dies, sense que hi hagués cap mail de resposta a arenyautes, però en tres dies tot arreglat.

i això em fa pensar si algú no diu les coses per arenyautes ningú les fa?

L'ajuntament sempre ha de funcionar així, se li han de dir les coses perquè les faci?
És un ojos que no ven corazon que no siente?
O com allò tant curiós que teníem abans de votar les infraestructures que es farien i si el carrer, el banc, parc, el que fos feia pena de veure però ningú ho votava no s'arreglava.

o potser no ho fa l'ajuntament, potser si envies un mail denuncia a arenyautes, la brigada especial internauta, ho soluciona!

cada dia em preocupa més. cap on anem?

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

esperanceta

El millor és dir-ho a qui correspongui.

Enviat per esperanceta el Ds, 22/10/2011 - 22:15

El millor és dir-ho a qui correspongui.
Crec que la mateixa brigada de neteja, o la policia local motoritzada, cada dilluns podria donar un informe de desperfectes incívics i bretolades.
Com que suposo que deuen tenir molta feina, regidors inclosos, he arribat a la conclusió, ja de fa molt temps, que els ciutadans en comptes de perdre el temps a criticar, és molt més positiu fer una nota directa pública a qui correspongui, així de segur que algú o altre, tard o d'hora et fan cas. (salvo excepciones, per ex. RENFE-ADIF), però això ja és una altre història.