L'abocador de "Las Carolinas"

Comença a fer temps que la zona dels contenidors de brossa que es pot veure a la fotografia s’ha convertit en un abocador en tota regla.

 

Després de passar el Campig Carlitos, direcció Arenys, a ma dreta s’entra a la Urbanització Las Carolinas. A mida que es va pujant, i després del malmès cartell que anuncia la Urbanització, es pot trobar aquesta zona.

 

Originalment aquests contenidors estaven a la cantonada del carrer pel qual s’accedeix al Camping el Toro Azul (a Arenys tenim tot un luxe de campings), posteriorment es va habilitar un espai ad hoc pels contenidors davant de les ceràmiques, però un dia, sense més ni més, van aparèixer on són ara.

 

La qüestió és que si la gent hi tirés només la brossa, doncs no estaria malament del tot. Ningú vol uns containers davant de casa seva. Però el cas és que s’hi tira de tot.

 

S’hi pot trobar des de una nevera, una tele, mobles atrotinats, un matalàs. Fins i tot xicots subsaharians remenant-hi.

 

Tot això envoltat d’altres residus tals com: ampolles de plàstic, envasos de vidre, testos trencats, capses de cartró, que malgrat haver-hi uns metres més enllà els contenidors adients, hom prefereix llençar-ho on li és més fàcil. Ja no ve d’aquí.

 

Il·lusos aquells  que pretenen una recollida selectiva. Tot plegat fa força fàstic.

Afegeix un comentari nou