les cartelleres i els cartells

Ara que les obres de la riera ja s'acaben, han aparegut per fi, les cartelleres, jo les trobava a faltar molt, tant a l'hora de saber els actes i les esqueles, i perquè sense elles tot es penjava a les façanes de les cases.
Tots els que hem penjat algun cop un cartell en aquestes cartelleres sabem que si l'anunci que hi poses, sigui del tipus que sigui; concert, acte polític, informacions de centres, exposicions... el que sigui, si no du el logo del ajuntament d'arenys de mar, com a col·laborador o organitzador, aquell cartell no durarà ni un dia. L'endemà el cartell no hi es. A tots el que ho hem provat ho sabem de sobres, i per tant ni ho intentes.
Fa dies que hi ha uns cartells penjats on no hi ha cap logo del ajuntament sino una V gran en un cartell vermell i ara per fi sabem de qui es la V gran.
Es veu que si ets l'alcalde no cal posar cap logo; pots fer campanya abans d'hora i a les cartelleres oficials que no te'ls treuen que per alguna cosa son seves. oi? perque sinó perquè els hi permeten tenir aquests cartells a el sr vinyes?
i els d'esquerra i iniciativa que tambe estan al govern municipal no les usen per fer camanyes abans d'hora??... no deuen ser seves.
Potser les han pagat els socialistes amb diners del partit?

Potser només informaven d'un acte polític però llavors haurien seguit aquesta normativa de les cartelleres, que tothom sap oi?

4 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

esperanceta

arRVeure!

Enviat per esperanceta el Dm, 29/03/2011 - 16:40

em sembla que ja no hi son? avui n'has vist?

nuria

i que? potser podria haver

Enviat per nuria el Dm, 29/03/2011 - 17:11

i que? potser podria haver fet aquest apunt la setmana passada. s'hi han estat quinze dies per tot el poble. i que si avui no hi son? aixo per mi no canvia el fets.

esperanceta

només preguntava.

Enviat per esperanceta el Dm, 29/03/2011 - 23:54

Núria, sóc la'Esperanceta d'abans, només et feia una pregunta. No volia pas justificar que no hi fossin, ni a ningú. Crec que algú més ha demanat que els treguin i com que la llei electoral es bastant estricta ja s'han vist obligats a fer-ho.

Roser Maresma

signatura

Enviat per Roser Maresma el Dc, 30/03/2011 - 02:10

pel que tinc entès, el fet de que te'l treguin de la cartellera rau en el fet de que el cartell no ha estat autoritzat. Quan vols penjar un cartell, has d'anar a l'oficina de comunicació i que t'hi posin un segell, donant-he el permís. Si després a més a més, vols que te'l pengin, han de portar el logo, si no el porten, te'ls penges tu! però si hi estàs disposat, els pots penjar!!
cap dels cartells de la consulta portaven el logo de l'ajuntament!