Les coses pel seu nom

L' Alejandro Acero a l' Oriol Ferran en un apunt a arenyautes fa uns dies:

"Deus saber, que fa setmanes que UBICA esta col·laborant amb els geganters per a la flashmob, mica en mica anem col·laborant també amb altres iniciatives.
Aquesta i altres col·laboracions també s'han fet extensives a l'associació germana, Arenys Blau."

Fantàstic, és bo saber que almenys ara la "plana major" de la Ubica col·labora i ja no fa "esqueles".

Sorprèn el ràpid que alguns obliden l'hostilitat de la que van fer gala quan eren a l'oposició i dins d'algun insigne lobby. Potser per això s’han inventat aquesta fórmula de manar però quedant-se a l’oposició. Així, podran coparticipar dels èxits (que desitjo que hi siguin) però escaquejar-se de les errades (que segur que hi seran, perquè tothom en comet quan pren decisions).

Intentar vestir d’innovació fórmules que s’aguanten amb pinces només pot sortir del món del màrqueting. En diuen “vendre motos”.

Si vols tenir responsabilitats de govern digues: “Vull tenir responsabilitats de govern. Em sento preparat per assumir el repte. Malgrat encapçalar una força independentista, he decidit incorporar-me a un govern amb regidors espanyolistes perquè considero que puc ser més útil a govern que a l’oposició” (on ja sabem que no ha reexit, això és una nota del redactor).

No és fàcil fer aquesta proclama però és que l’argumentari actual no se’l creu ningú, tret d’ells a base de repetir-s’ho, i ni així. En Maiol cada dia deu llegir 50 vegades el seu escrit "Sense por" i encara deu tremolar.

I això que fa una calor......

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

alexacero

El nom que tu li vulguis posar

Enviat per alexacero el Ds, 09/07/2011 - 02:37

Primera, es van penjar més de 200 esqueles, supera en més del doble el nombre de socis de la UBICA, per tant, res de lobbys (piensa el ladrón que son todos de su misma condición). Un dia parlarem dels seus "lobbis", Sr. Soler.
Segona, l'esquela és una forma de protesta tan legitima com qualsevol altre (pancartes, cacerolades, etc.) i es protestava per raó de la vostre intolerància a l'hora de fixar el planning d'inici de les obres, res mes, el tall del sentit de circulació va escapçar les vendes en un moment especialment dur, però es clar, vostès pertanyen al clan dels que tenen el sou garantit i els importa un rave el patiment de la gent.
Tercer, no te ni idea del que és una oposició hostil, vaig anar amb el lliri a la mà, amb ànim de ser constructiu. Però ja he vist el que donen de si.
És evident que vostè és expert en l'art de vendre motos i .... d'apagar incendis amb benzina.
Doncs miri, son una majoria aclaparadora els que ho entenen, els que ho volen i ho veuen be, només 4 malcomptats (i sabem per quins motius) han de recórrer a inventar motos per negar el sentit comú en aquesta història.

Be happy!