Les televisions diuen prou!

La notícia del dia és la plantada que alguns mitjans de comunicació han fet a l'encara president dels EUA. Sorprenentment avui s'han adonat que ja no podien aguantar més les mentides del president i han interromput una conferència del president farcida de mentides amb l'intent de capgirar la tendència dels resultats, que és la de donar per guanyador al candidat demòcrata, Joe Biden.

Aquests dies n'hem estat parlant i sabíem que, en la línia del senyor Trump, aquest faria mans i mànigues per retenir la presidència encara que els resultats li fossin adversos. Ho havia preparat tot i tenia a favor seu també els mitjans de comunicació. Al final, però, sembla que la veritat i la llei s'imposaran i es podrà obtenir els resultats reals.

Si això es tractés d'una pel·lícula probablement la titllaríem d'inversemblant, poc creïble! No pot ser que tot un president pugui arribar a actuar d'aquesta manera, però estem parlant de Trump, i estem cansats de sentir-lo mentir en benefici propi.

La democràcia als EUA ha estat malalta des que Trump va accedir a la presidència, un fet insòlit que no hauria d'haver succeït, i que tots plegats hi hauríem de reflexionar. Què va fallar perquè Trump fos escollit president? Si finalment, com tot fa pensar, perd la presidència, ho recordarem com un període fosc i trist per a la democràcia, i caldrà exigir Biden que recuperi l'honor i respecte que amb Trump s'ha perdut.

Afegeix un comentari nou