Més humilitat i eficència

 

Un govern municipal que ho fa tot bé i si alguna cosa falla... sempre és culpa dels altres. Amb aquest discurs es poden presentar a les noves eleccions ensenyant tot allò que han fet i allò que no han pogut fer... per culpa dels altres! Ara ves per què, però pensava en la recollida de la brossa.

Us sona aquest discurs? Doncs a casa nostra el tenim molt sentit. Què podem esperar per als propers quatre anys? Més del mateix. Tornarà a haver-hi problemes amb la recollida de la brossa, es continuaran fent nyaps als carrers de la vila, a finals del mandat, perquè és quan toca fer-ho.

Qui els assessora? Són autosuficients? Ens prenen el pèl? Com que nosaltres no hi entenem... fan i diuen el que els convé. Es pot fer més que limitar-se a maquillar la vila. Algun projecte de futur que pugui acabar sent realitzable? De moment tots encallats, excepte els carrers. Repassem el PAM? Ja ho farem més endavant.

És cert que en alguna cosa s'hi ha treballat de valent. Medi Ambient ha plantat arbres i plantes arreu. El cert és que fa goig i probablement serà el record que en tindrem del mandat. Algú diu que hi ha massa arbres, sobretot arran de platja. Tothom ho veu a la seva manera, però d'arbres se n'han fet un tip de plantar.

No s'ha parlat més del clavegueram, ni del mercat municipal, ni del pla de mobilitat, oi?  O potser sóc jo que no estic prou atent. Ara han de passar les eleccions generals. Ja tindrem temps d'escoltar tot el que han fet durant aquests tres anys.

Afegeix un comentari nou