MIRANT LA PORTA DEL DEVANT

MIRANT LA PORTA DEL DEVANT
INTRUDUCCIÓ 1a Part.

LA NIT ES FA LLARGA L'INSOMNI ES REPETEIX NIT ANIT, EN SORTIR EL SOL ESTIC ADORMIDA, LA FEINA S'ENRREDA COM UN REMOLÍ, RES SURT COM JO VOLDRÌA. AMB POC ANIM, PREPARO CAFÉ DE NOU COM CADA DÍA, DE SEGUR M'ANIRÀ BE, TANT PUNT SURT LA PRIMERA FLAIRA SEMBLA HABER-LO CARREGAT AMB EXPLOSIUS DONS EL MÁRRO EN FA UNA FORTOR MOLT PENETRANT, AIXO SÍ, EL CAFÉ HA SORTIT MOLT BÓ, PER DESVETLLAR UN REGIMENT DE "MALDORMIDES" COM JO.
SENTO SOROLLS PER L'ESCALA, JA PUJAN I LES MEVES PORS ES DESPERTEN, SENTO EL TIMBRE I M'ESPANTO, SEGUR NO SERÀ RES DE BÓ. NO SE PEL PERQUÉ PENSSO AIXI. OBRO LA PORTA PERO AMB EL PASTELL DE SEGURETAT
UN XICOT MOLT ADUCAT PORTADOR D'UN PETIT PAQUET, PREGUNTA PER UN VEÏ, PER EL Sr. JOSEP TROLL, EN PORTE UN PAQUETET I NO SAB PERQUE NO CONTESTA AL TRUCAR A CASA D'AQUEST SENYOR, POTSER HA SORTIT, DIC JO, PODRIA PASSAR PER FER L'ENTREGA MES TART PERO SI VOSTÉ FOS TANT AMABLE DE FER L'ENTREGA PER MI, TANT SOLS TE QUE SIGNAR AQUÍ, NO PATEIXI, CONTESTO, SIGNO AQUÍ? GRACIES PER SER TANT AMABLE, I QUE BON DÍA TINGUI SENYORA.
EL PETIT PAQUET EL SENTO COM SI EM MOLESTES EL TENIR-LO A LES MANS, EL DIPOSITO SOBRE LA TAULA, JUST AL COSTAT DEL TELÉFON, PENSO EN PASSAR UNA NOTA PER SOTA LA PORTA D'EN PEPE, QUE AIXI L'ANOMANABEM ELS CONEGUTS, NO VOLIA CASTIGARME TOT EL DIA AMB L'ANTENA POSADA I PENDENT DELL. ES CURIOS PERO L'ENVOLCALL M'EXTRANYABA, EL SEU COLOR NO ES L'APROPIAT PER UN HOME, SI FOS UN VERT MES FOSC I NO EN TINGUES ESTAMPADES FLORETES.
I QUE M'INPORTA A MI EL PAPER DE FLORETES I SI EL VERT ES CLAR O FOSC, TANT SOLS A FER L'ENTREGA M'HE COMPROMÉS, EL DEMÉS NO TE INPORTANCIA.
AQUELL PAQUET EM PORTARIA A VIURA UNA TREMENDA HISTORIA QUE MAI HAGUES POGUT NI TANT SOLS SOMIAR.................. AQUESTA ES L'INTRODUCCIÓ D'UNA NOVELESCA HISTORIA, CADA SETMANA EN PODREU LLEGIR UNA PART, ESPERO QUE AGRADI A TOTS ELS AMANTS DE FETS INTRIGANTS PERO REALS.

ARENYS DE MAR 07/04/2009

Afegeix un comentari nou