MUSCLOS FARCITS

MUSCLOS FARCITS

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES

Un quilo i mig de musclos nets
Dos cebes
Un pebrot vermell
Sis tomàquets rallats
Una mica de farina
Un litre de llet sencera
Dos ous i farina de galeta
Oli, sal, sucre, pebre i nou moscada.

PREPARACIÓ:

Fem els musclos al vapor amb una llimona oberta dins la cassola, quan estiguin tots oberts retirem la carn i la trossegem ben petita, reservem juntament amb les closques.

En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit de ceba i pebrot, tallat ben petit i els tomàquets rallats. Quan estigui quasi fet incorporar la carn dels musclos i rectificar de sal, si el tomàquet surt àcid, afegir-hi un polsim de sucre.

De mentre el sofregit va fent una mica més de xup xup, fer una beixamel amb la llet, farina, una mica de sal i nou moscada, si es vol també si pot afegir una mica de ceba sofregida, això va agust del consumidor, els nostres no en porten. Reservar la beixamel que ha de ser consistent.

Ara be la part més complicada, ho sembla però no ho es si es fa amb paciència i amb ajuda de les amigues, com nosaltres.
Agafar el sofregit i una part de la closca del musclo i omplir la meitat, millor la part ampla i l ‘altra meitat amb la beixamel, hem de tenir cura a que no es barregin els ingredients. Reservem
Posem a escalfar bastant d’oli en una paella, en un plat batem els ous amb una mica de sal i en un altre plat i posem farina de galeta.
Agafem el musclo farcit, el passem pel ou i desprès per la farina de galeta ( pa rallat ), i ràpid de boca avall mateix a la paella uns segons, quan estigui daurat, fora!!!

Es entretingut però el resultat final es boníssim i bastant diferent en a la manera de menjar musclos, no creus???
BON PROFIT!!!!

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Tigres?

Enviat per @oriolferran el Dij, 10/11/2011 - 20:11

Als musclos fets amb aquest gratinat els hi deien tigres? O eren una recepta diferent?

lestresmaries

musclos farcits

Enviat per lestresmaries el Dij, 10/11/2011 - 22:58

Hola Oriol!!!!!, dons la veritat, no ho sabem, nosaltres hem fet aquesta recepta que ens la va passar un noi que la fa des de uns trenta anys enrere i ens va dir: feu els musclos farcits. Gràcies per escriure al nostre bloc.

Les tres Maries.

Faralai

Quina bona pinta! Si en menjo

Enviat per Faralai el Ds, 12/11/2011 - 13:11

Quina bona pinta! Si en menjo segur que em surt un partit de volei rodó. :-)