Musicfanàtics!

Hola a tothom!! per a fi he trobat el nom ideal per aquest programa "musifanàtics"
Comenzem repasan unes cuantes cançons molt divertides:

5.Titanium David Guetta Feat. Sia
4.Kingsize Heart Javi Mula Feat. Juan Magan
3.Champagne Showers
2.LMFAO Feat. Natalia Kills
1.Welcome To St. Tropez

ARA LAS NOTICIES MUSICALS!!

1-Amy Winehouse tindrà nou disc aquest mes de desembre.
El dia 5 sortirà a la venda “Amy Winehouse lioness: Hidden treasures”, un disc amb cançons que va deixar inacabades quan va morir sobtadament aquest estiu a casa seva. Seran un total de dotze temes on també trobarem temes inèdits o col·laboracions, com ara la que va fer amb Tony Bennett per a la cançó “Body and soul”.

2-Britney Spears vol reempendre la seva carrera cinematogràfica.
L'artista nord-americana no va tenir gaire sort al seu debut a la gran pantalla amb “Crossroads” l’any 2002, ja que no va seduir ni públic ni crítica. Tot i això, la Britney té intenció de tornar al cinema just després d’acabar la seva gira mundial “Femme Fatale”. També ha declarat que li agradaria fer d’assassina, de detectiu o de nena dolenta. Ara mateix la cantant es troba al sud de la Gran Bretanya fent els concerts que s’inclouen a la gira del seu últim treball d’estudi.

3-Creix la preocupació per l'estat de salut d'Adele.
Primer va ser la cancel·lació de la seva gira americana, i ara li ha tocat el torn a la gira britànica. Els rumors sobre el seu precari estat de salut s'han estès molt ràpidament a la xarxa, i fins i tot s'ha creat un hashtag anomenat prayforadele.

La cantant britànica passarà d'aquí poc pel quiròfan per tractar-se un problema greu que té a les cordes vocals i que malauradament sembla que està lluny d'una ràpida i definitiva recuperació.

I LA CANÇO DE LA SETMANA …....

I LIKE HOW IT FEELS d'ENRIQUE IGLESIAS I PITBULL!!

Afegeix un comentari nou