Ni un gest?

Saura ha anunciat que ICV vetarà els Pressupostos Generals quan arribin al Senat. És la resposta al doble incompliment en relació a l'Estatut i el pacte que, en ple estiu, es va fer amb la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega. "Aquest incompliment denota la manca de voluntat política del Govern central amb els acords que assumeix amb Catalunya” ha dir en Joan Saura. I en Jordi Guillot, encara més transparent, ha afegit, "esperàvem un gir, un gest per part de l'executiu central que finalment no ha arribat".

Encara que el veto al Senat no perjudiqui en res el PSOE, s'ha de demostrar una posició ferma i no acceptar aquesta disbauxa. Es inadmissible aquesta actitud de prepotència i poc respecte cap a Catalunya.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

BB

No es pot anar esperant i

Enviat per BB el Dm, 18/11/2008 - 13:43

No es pot anar esperant i esperant i anar arribant a acords sense pactar-ho previament. Ens continuaràn passant la mà per la cara com continuem aixi.

@oriolferran

La Camats tampoc s'ho pensava.

Enviat per @oriolferran el Dij, 20/11/2008 - 16:58

Dolors Camats, ha conversat amb els lectors de VilaWeb just un dia abans que comenci a Sabadell la 9a Assemblea Nacional de la formació. Ha dit que no pensava que De la Vega incompliria el pacte subscrit amb Saura a l'agost de pactar un nou finançament per a la Generalitat: 'Hem d'admetre que era difícil pensar que la vice-presidenta no seria capaç de complir de nou l'acompliment de l'estatut.'

www.arenyautes.cat/pau-i-bits