No ens deprimim!!!

Després dels resultats electorals, sembla que estem en estat de xoc. Encara no hem reaccionat, ja que el repartiment d'escons ha estat tant inversemblant que ningú de nosaltres ens el podíem esperar.

Ens pensàvem que aquesta vegada tot seria fàcil: Ciu amb majoria al parlament i amb el suport dels grups independentistes, iniciant ahir mateix el camí per assolir ser un estat dins de la UE, un país normal vaja.

No ha estat així, però no ens deprimim ni llencem la tovallola. El bloc partidari del dret a decidir suma 87 escons i el 64,5% dels escons . Més encara. Els partidaris de la independència som 1,7 milions i els unionistes 745.000. Així que no ens desesperem.

El camí cap a la independència continua marcat, potser hi haurà més obstacles dels que pensàvem però els catalans som valents i decidits. Així que ningú es tiri enrere ni es doblegui davant el primer escull.

Catalunya serà independent si la majoria de nosaltres ho volem, amb CIU o bé arrossegats per ERC, les CUP i qui s'hi vulgui afegir.

No us deixeu entristir, que el camí es llarg!

Després d'aquests dos dies de xoc, ja toca aixecar-nos un altre cop i treballar per construir el país, que tenim molta feina.

Visca Catalunya Lliure, endavant i força!!!!

Afegeix un comentari nou