No ha pogut ser... De moment

Abans de l'estiu, ERC Arenys de Mar vam fer pública una proposta pionera, fent cas del que ens demanava la ciutadania des de fa temps: intentar deixar de banda els interessos  partidistes i mirar de veritat pel bé de la societat. La proposta intentava salvar l'escull de l'actual llei electoral, que de moment no permet la confecció de llistes obertes. La idea era que tothom que ho volgués pogués participar en la confecció d'una llista electoral on comptava qualsevol arenyenc que volgués no només triar qui havia de formar part d'aquesta llista, sinó que a més tenia la oportunitat de formar-ne part. A més es volia fer un programa electoral ideat per tothom que volgués prendre part d'aquest projecte, obert, dinàmic, transversal i sobretot ciutadà.

Vam estar disposats fins i tot a renunciar a les nostres sigles i, en el meu cas, a fer un pas al costat i acceptar que hi hagués altres candidats a cap de llista.

La idea era obrir l'accés a la política a tothom que tingués idees i certa predisposició a treballar, per sobre de tot, pel que fos millor per al nostre poble.

Era com allò del futbol on tothom a les tertúlies s'atreveix a ser entrenador. En el nostre cas, volíem que tothom que ho volgués pogués accedir a ser regidor o alcalde o si més no a treballar col·lectivament per aconseguir l'excel·lència del nostre poble.

Però de moment no ha pogut ser. Potser no ho hem sabut explicar bé, potser no era el moment, o simplement, no hem engrescat prou. Una llàstima.

Però des d'ERC tenim moltes, moltes ganes que Arenys estigui i sigui com es mereix, un Arenys on tots ens sentim còmodes, orgullosos i ufans de ser d'on som. On caminar per la nostra Riera ens faci sospirar de complaença i on ens sentim a gust de pertànyer a un poble que lluita per ser cada dia millor.

Estem convençuts que d'una manera o una altre ho aconseguirem.

Amunt i Crits!!!!

Annabel Moreno

 

 

 

 

Afegeix un comentari nou