Oman,un desconegut!

Hola!,

Estic vivint a Oman uns mesos, fins al final de Desembre, i em sembla be descriure una mica aquest pais gairebe desconegut.

Oman es la porta del Golf Persic, fins i tot es propietari del estret d´Ormuz, pas obligat per anar fins a dins del Golf. Els nostres veins son Yemen, Arabia Saudita, i el conjunt de paisos que es nomenan Emiratos Arabes Unidos. Davant tenim a Iran, separats pel mar.
La part de sota del pais es la costa que dona al mar obert, cap al Indic i la part de dalt, dona a l´interior del Golf Persic. L´interior es gairebé dessert.

Nosaltres vivim molt a prop de Muscat (Mascate), la capital.Al Nordest del pais.

Els paisatjes son impressionants, les platjes solitaries de aigues molt blaves , sorra fina i blanca, i muntanyes de pedra gris i enormes que s´enfonsen el mar donant uns contrastes espectaculars.

Fa molta calor durant léstiu, (parlem de mes de 48 a 50 graus), pero desde Novembre fins al Abril es gaudeix d´una temperatura estiuenca (al voltant dels 27 a 30 graus).

La gent d´aqui es acostumbrada a la calor. Pero nosaltres anem sempre amb l´aire acondicionat.

He començat a veure molts espanyols turistes. Sembla que s´esta descobrint el lloc!.

Aquest pais es lliure d´impostos, per la cual cosa tot es mes barato. Es menja molt be, el nivell de vida es mes aviat alt, i les curiositats de les seves tradicions val la pena de veurals. Uns hotels impressionants, bastant be de preu.

Ah! a més es el pais més net del mon. Aixó no ho dic jo, és un titol que li han donat internacionalment.

Perdoneu la meva dolenta escritura!. Be, ja us diré mes coses si algu vol!. Una abraçada

Afegeix un comentari nou