Participem al concurs de Contes del Món

Els nens i nenes de l'activitat extra escolar de Periodisme de l'escola Joan Maragall participem al "Concurs de Contes del Món", en el que hi ha escoles de tota Catalunya, esperem fer un conte que agradi a tothom, molt aviat el podreu escoltar.

Explicar contes és un art molt antic que és viu encara a totes les cultures del nostre planeta. El "Concurs de podcasts - Contes del Món" vol contribuir al coneixement de les realitats socials d’aquestes cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament segons l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH), a la potenciació de la tolerància entre qui llegeixin o escoltin els relats i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra.

L'objectiu de la iniciativa es contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles, en especial dels esmentats. Serà possible gràcies a la participació dels actors principals d'aquesta iniciativa, els infants i joves de les escoles i instituts catalans, i a la complicitat imprescindible de les famílies i la comunitat educativa.

Seguirem informant!!

Afegeix un comentari nou