PASSIÓ

Fa gairebé un any que no sóc regidora de govern d'Arenys de Mar. Malgrat el temps que ha passat continuo tenint les ganes i la il·lusió de poder fer coses pel meu poble. No puc evitar que se m'acudeixin idees per portar a terme, no puc evitar fixar-me en detalls quan estic en altres municipis per aplicar-los a Arenys. No puc deixar de mirar les bosses de brossa de la zona porta a porta, per veure si continua funcionant, no puc evitar tenir projectes nous pels arenyencs, i en definitiva no puc deixar de tenir ganes de fer. I és que faria tantes coses!!! Lluitaria tant!!!

Perquè a la vida, quan deixes de lluitar, quan deixes de tenir passió, quan t'avorreixes i les teves tasques no et motiven, les coses no et surten bé...i l'únic que fas és d'espectador, passiu, deixant passar les oportunitats.

Sé que quan estàs a govern et desgastes molt,. La feina de cada dia no et deixa fer propostes de futur. Però ho has d'intentar, almenys has de pensar uns minuts al dia en què podries fer per a que les coses fossin millor per Arenys. I fer-les, encara que sigui difícil, encara que el vent bufi en contra, encara que se't tanquin les portes... has de lluitar, no conformar-te, i intentar aconseguir les coses en les què creus. Si no lluites al 100% estàs traint-te a tu mateix, però també a tots els vilatans als que representes.

En aquest govern que ens governa, veig moltes coses, moltes, però no hi veig passió, no hi veig lluita, i veig que el seu tarannà és el deixar fer, la omissió... S'han d'adonar que els seus fets però també les seves omissions, tenen conseqüències per a tots, i que alguna d'aquestes decisions o omissions ens afectaran durant molts anys.

Si ja no tenen passió, perquè l'han perdut o perquè mai l'han tinguda, han de deixar pas a altres persones que estaran disposades a lluitar i tocar totes les tecles que facin falta per aconseguir fer un Arenys molt i molt millor!!!!

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

esperanceta

Sembla que ERC esta demanant

Enviat per esperanceta el Dm, 08/05/2012 - 09:32

Sembla que ERC esta demanant per entrar a govern....

annabel

Benvolgut esperanceta,

Enviat per annabel el Dm, 08/05/2012 - 23:30

Benvolgut esperanceta,

M'hagués agradat més saber a qui em dirigeixo, però has de saber que si esquerra volgués entrar a govern, ho hagués fet en la trentena de vegades que l'alcalde o altres membres de govern li han demanat, l'última vegada fa just 10 dies.
Però a ERC ens agrada fer les coses bé, molt bé, i sempre pensant en el millor per tot Arenys. Per aquest motiu, no podem entrar a govern, perquè el govern que hi ha ara no ens permetria treballar com ens agrada. Malauradament, el nostre tarannà que es reflexa en el meu escrit, no és el del govern. Una pena.