Pastis de Porros

Pastis de porros: un plat fàcil de fer i econòmic

Ingredients per a sis persones.
Dos bases de pasta de full
Sis porros
100grams de mantega
Una cullaradeta de farina
Un pot petit de nata liquida per cuinar
Sal
Un ou
Dos claras d’ou
Pebre blanc

Procediment
Netegem els porros i trèiem la part verda, els bullim amb aigua i la sal, cinc minuts.
Un cop escorreguts els saltegem amb mantega, quan estiguin dauradets i afegim una cullerada petita de farina e incorporem la nata liquida amb dos rovells i una mica de pebre. Ho deixem reduir una mica i anem estirant la pasta de full a la safata del forn.
Damunt la pasta de full, afegim el sofregit de porros i ho cobrim amb l’altra pasta de full, pressionant una mica els costats per tancar-ho. Untem la superfície amb ou batut i al forn durant 30 minuts a 180 graus.

Està boníssisim!!!!

Afegeix un comentari nou