Perquè ell sí i tu no? Alcaldades...

Fa dies em va sorprendre veure com tornaven a pintar les tres places d'aparcament de zona blava que hi havia just davant de l'Ajuntament, al carrer Ample.

Fa dos anys, aquestes tres places estaven reservades per als cotxes de serveis i per a autoritats que visitaven l'ajuntament. Degut al mal us que feia un regidor concret de l'Ajuntament que utilitzava aquestes places com el seu aparcament privat, es va haver de convertir les places en blaves, per evitar aquest abús de poder. Aquest regidor és el nostre actual alcalde.

Per tal que els regidors poguessin tenir un lloc per aparcar mentre estaven treballant a l'ajuntament, se'ns va lliurar una targeta per aparcar al pàrquing de la platja. Per tant ja se li facilita com a càrrec electe un lloc per aparcar, tot i que no viu massa lluny de l'ajuntament i si hi anés caminant el medi ambient li agrairia, però la seva salut també.

Avui he vist el cotxe de l'alcalde aparcat just en una d'aquestes places, amb un document que l'autoritza a aparcar a qualsevol lloc de la zona blava. Perquè ell sí i tu no?

Això és abús de poder, el que recorda molt temps passats. Aquests tics feudals s'haurien d'erradicar d'una vegada per totes. Sento una vegada més, vergonya aliena.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

rosaura

Aparcament

Enviat per rosaura el Dv, 01/06/2012 - 18:52

Annabel,
jo per desgracia el mes d'Agost farà tres anys que vaig caure a la Riera, suposo que ho recordes, aleshores crec que estaves a l'Ajuntament. Vaig anar 14 setmanes amb cadira de rodes i, cada vegada, el que avui es el Sr Alcalde, em deia que el Sr.Vinyes havia de fer-me una tarja per aparcar, i la veritat així va ser i no va posar-me mai cap entrebanc.

Ara que l'hi vaig demanar al Sr Estanis em va dir que no me la podia fer, que no volia anar a la presó. Fins i tot, amb la mediació del Defensor del poble, no hi va accedir.

Jo visc al Pla dels Frares i em costa molt baixar i pujar o sigui que necessito el cotxe i no he aconseguit res. Ara, el mes de octubre, tindré el judici a veure si ja em donen la definitiva, perquè en la revisió del forense tinc més punts dels que et demana la Llei.

Però tot plegat és un joc d'ous,com veig aquest abús de poder i m'agafen ganes de dir moltes coses que de moment prefereixo callar. Ja tindré l'ocasió. Espero. Tu sents vergonya però moltes d'aquestes persones no saben que es això.

esperanceta

Perquè vosaltres si i nosaltres no....?

Enviat per esperanceta el Dg, 03/06/2012 - 19:50

És curiós: "Per tal que els regidors poguessin tenir un lloc per aparcar mentre estaven treballant a l'ajuntament, se'ns va lliurar una targeta per aparcar al pàrquing de la platja".

Som o no som tots iguals? Jo també vull aparcar gratuïtament al pàrquing de la platja quan no hi ha lloc enlloc i he de treballar.