Pintant i dibuixant els nous projectes de 2017...

La Web  tota l'informació la pots trobar, clicar "salichsart"

Que es el que pinto... quan miro i emmarco el temps

 

Jo penso que pintar te a veure amb la provocació i que per produir aquests conjunt de sentiments derivats de les nostres percepcions s'ha de experimentar amb les formes evolucionant de forma constant per arribar aconseguir-lo.

   L’aquarel·la a estat aquest cop el mitja que he triat i amb el pinzell he volgut provocar un exercici reflex o d’instint de reconstrucció-cognitiva en l’observació de cada obra, aquest a estat el repta ... Com podreu comprovar el meu estil està mes a prop de l'impressionisme que de qualsevol altre "isme" i a traves d’aquesta col·lecció d’aquarel·les m’apropo a les vivències d'un passat recent i diferent, amb un altre orde, que  alguns em viscut en un altre moment i d’un passat relacionat en altres experiències.

  

Convido a la imaginació a acaba recompondre les formes a la nostre percepció, imatges i objectes que ni tant sols he pintat i que amb tot aquest munt de ratlles, taques de colors i  formes infinites que estan a   l'abast dels meus estris, fer aparèixer com si de màgia es tractes, el que s’ha omes i que sense cap dubte està representat en l'obra,...

Potser de forma ínfima, Crear, imaginar es una constant de l’artista una idea que acaba enllaçant el nostre imaginari en una continuo i impredictible resultat final ... George Bernard Shaw  (dramaturg, crític literari i activista polític del segle XIX)  va dir que "La imaginació és el principi de la creació. Imagines el que desitges, persegueixes del que imagines i finalment, crees el que persegueixes".

Joan Manel Salichs                                                                                                                                                                                                                                                 21 de febrer de 2014

Afegeix un comentari nou