Ple 26 d'octubre de 2011

Benvolguts/des,

Us faig un resum de les intervencions d'ERC al darrer Ple municipal. Estem molt orgullosos ja que es van aprovar les 4 mocions que vam portar al ple:

- adhesió d'Arenys de Mar a l'Associació de Municipis per la independència
- declaració d'Arenys de Mar com a vila lliure de circs amb animals
- Petició que la Generalitat de Catalunya torni a instaurar les subvencions de les escoles taller o les cases d'oficis
- Petició per a que l'Ajuntament d'Arenys de Mar deixi de patir l'espoli fiscal per part de l'Estat

També us transcric a continuació les preguntes i els precs. Gràcies a un prec d'ERC de l'anterior ple de setembre, l'Ajuntament ha esdevingut propietària d'una màquina escombradora.

PREGUNTES QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA AL PLE EXTRAORDINARI DE 26 D’OCTUBRE DE 2011

1.- Ens podria dir el govern municipal quins criteris tècnics de seguretat pels vianants ha seguit l’actual govern per retirar les jardineres que hi havia a les zones de circulació emmarcades dins el senyal de “zona residencial”, ubicades davant la plaça de l’Ajuntament i la plaça de l’Església?

2.- Ens pot dir el govern si està portant a terme un seguiment de les obres de reparació del col•lector ubicat a la llera de la Riera de Sobirans dins del terme municipal d’Arenys de Munt?

3.- Ens pot dir el govern municipal quin ha estat el criteri tècnic a seguir per clausurar durant unes hores un comerç “Casa Ametller” amb els perjudicis per la seva imatge que li pot haver ocasionat després del desplegament policial i de brigada, el que va generar molta expectació?

4.- Ahir dia 25 d’octubre, el web de l’Ajuntament de Canet de Mar, va confirmar que finalment el passeig del Cavaió de recuperació mediambiental es tirarà endavant. Després de la proposta d’acord presentada per l’oposició en el darrer ple que instava al govern municipal a realitzar les oportunes gestions per a que el passeig tirés endavant, ens podria dir el govern municipal quines passes a dut a terme i finalment s’executarà l’esmentat passeig?

Si voleu llegir les mocions íntegrament, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a esquerra@arenysdemar.cat o morenona@arenysdemar.cat i us atendrem amb molt de gust. També si teniu alguna pregunta que vulgueu que plantegem al govern, estem a la vostra disposició.

Afegeix un comentari nou