Preguntes al Ple d'Esquerra Republicana de Catalunya

Us transcric les preguntes i precs que vam fer a govern el passat ple. Després de la primera pregunta el govern ha decidit denunciar el Conveni. Un cop més, les nostres idees les executa el govern.

PREGUNTES DEL GRUP MUNICIPAL D’ERC PLE EXTRAORDINARI 22/09/2011

1.- El conveni signat per aquest Ajuntament per la gestió de la Deixalleria mancomunada amb Arenys de Munt i Sant Iscle, finalitza el proper dia 31 de desembre. S’ha plantejat el Govern municipal denunciar aquest conveni, per tal d’obrir un nou concurs per optimitzar la gestió de la mateixa?

2.- S’ha plantejat el Govern municipal seguir l’exemple de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts o de Vic, els quals es neguen a retornar els diners que els reclama l’estat per avançar com a bestreta dels impostos que les administracions locals havien de recaptar?

3.- Després de les declaracions contradictòries sobre la supressió del carril bici a tot el municipi, ens podria explicar el govern què pensa fer?

4.- Sobre aquesta qüestió, ens podria fer arribar la regidora de governació l’informe policial al que es va referir diumenge al programa el Dominical?

PRECS

1.- El contracte de renting de la màquina escombradora marca DULEVO, finalitza el mes d’octubre. Aquest grup municipal demana al govern que negocii amb la financera BBVA, la possibilitat de poder-nos quedar amb aquesta màquina, ja que finalment s’ha pagat gairebé 3 cops més del seu valor.

2.- El web municipal, va guanyar el distintiu innova i la Q de qualitat. Preguem que no l’utilitzin per publicitar situacions de la vida privada dels membres del consistori.

Afegeix un comentari nou