Premonicions per cap d'any

Com si d'una premonició es tractés s'ha acabat la festa abans de començar-la. potser us preguntareu, pels qui no estiguin al dia, què passa. Doncs recordant el títol d'un famós llibre de Gabriel García Màrquez, es veia a venir. No cal que us digui a quin títol em refereixo.

No pot ser. No m'ho acabo de creure. Arenys de Mar no tindrà revetlla de cap d'any 2009. Per això vam sacrificar-nos l'any passat? Per això vam haver de sentir i aguantar "pestes" de determinats i anomenats prohoms arenyencs cap a un col·lectiu, el Club de Rem, i en particular agressions verbals al més pur estil salvatge cap a l'aleshores president del club. Per això vam callar llavors? I jo que em creia que callant i aguantant faríem un bé a la comunitat i sobretot als més joves de la vila. Llavors no vam poder dir que amb l'organització del cap d'any 2008, se'ns va obviar i maltractar al Club de Rem Arenys, a tot el col·lectiu i en concret a dues persones que vam assistir a una reunió per intentar una conciliació. Per això no hi vam ser. Per què gairebé se'ns va amenaçar de suspendre la festa si fèiem públiques unes opinions a través d'una carta oberta que mai va veure la llum i que potser ara és el moment que tothom d'Arenys en conegui el contingut. Quina impotència. Aquesta gent, la que avui ja no hi és, ha matat el cap d'any, la mateixa que el feia viure i se'n n'omplia la boca d'estirar el carro. La mateixa gent que mantenia el cap d'any en un coma letàrgic i profund que ara podran reivindicar dient: "clar, si no hi som nosaltres... res no rutlla"

No pot ser!!! Arenys de Mar i la nostra joventut no pot quedar-se sense la festa de cap d'any al Calisay.

Arenys ha de tenir cap d'any 2009 i el jovent, el consell de joves, cultura o l'Ajuntament en bloc haurien d'assumir aquesta pèrdua momentània per poder-la replantejar l'any vinent amb cara i ulls.

Però ja se sap, això només és la meva opinió. El cap d'any de l'èxit (ara ja sabem del cert que es referia a l'anglicisme 'sortida' i si no mireu la icona del cartell) s'ha emportat per davant bous i esquelles que en diem, i ha liquidat una festa popular que començava l'any 2000 amb l'Any del Jabato! Ho reordeu els qui hi vau participar? Segur que sí.

Quina ironia.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Isabel Roig

Finalment hi haurà cap d'any al Calisay!

Enviat per Isabel Roig el Dm, 08/12/2009 - 18:13

Hola Anna!
Espero poder comentar-te personalment el teu apunt de bloc, però si que m'agradaria ara deixar constància que finalment si que hi haurà cap d'any al Calisay...

Tu mateixa ho expliques: hagués estat una llàstima que després de 10 anys de festa (l'e-festa del 2000 amb els Jabato) aquest any l'haguéssim deixat córrer (per les circumstàncies que sigui, ara no hi entro).

La bona entesa amb la gent del Futsal (que comptaran amb la col·laboració dels del patinatge) ha fet possible que Arenys aquest 2009, com no podria ser d'altre manera, també tinguem festa popular i emblemàtica al CC Calisay.

Un agraïment molt gros a tota la gent que al llarg d'aquests 10 anys heu fet possible acomiadar l'any com ho hem fet fins al moment...

Si et sembla, en seguim parlant en viu i en directe!

Anna

És una bona notícia

Enviat per Anna el Dij, 10/12/2009 - 13:33

...per aquest cap d'any del 2009, però després caldrà treballar perquè l'any que ve remunti aquesta festa i potser implicar més col·lectius, entitats i associacions.

I sobretot i el més important de tot!!! Crec que qui s'ha d'implicar fortament són els joves i amb ells el Consell de Joves de la Vila. Nois i noies vosaltres sou qui ha d'estirar el carrro, no creieu?