Presentació de la CUP Arenys de Mar

Feia temps que ho esperava i per fi, aquesta matí, s'ha presentat la secció local d'Arenys de Mar de la CUP (Candidatura d'Unitat Popular).

Tenia molta curiositat per poder escoltar els objectius i si l'alternativa política em quedava propera o no. La sala Noble del Calisay era plena i la gent tenia ganes d'escoltar i, qui sap, si de trobar una alternativa política lluny dels grans partits polítics que han dominat el panorama durant massa temps.

L'acte l'ha presentat en David Caldeira, integrant de la CUP d'Arenys, explicant els objectius que centren aquesta candidatura amb ganes de ser present a les properes eleccions municipals, l'any 2011. Jo he apuntat, el que per a mi, han estat les bases principals per anar treballant:

  1. Exercir la democràcia participativa
  2. Respectar la voluntat del poble
  3. Arenys com a vila integradora treballant els projectes des de la base
  4. Estimar i conèixer el territori
  5. Un Arenys sostenible
  6. Treballar per la vila i des de la vila

A la xerrada també hi ha participat en Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP a l'ajuntament de Mataró; en Pep Riera, de la CUP de Mataró; en Josep Manuel Ximenis de la CUP d'Arenys de Munt i en Quim Cucurull de la CUP d'Arenys de Mar.

Tot ha anat rodat, la gent ha captat el missatge (així m'ho ha semblat) i després s'ha pogut acabar la xerrada tot fent un piscolabis.

Per mi el que ha resumit millor aquest matí de diumenge són unes paraules de Fuster que ens ha recordat en Xavier Safont-Tria: "Tota aquella política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres"

Afegeix un comentari nou