Primera alcaldada

Aquest matí l'alcalde m'ha donat la primera notícia desagradable del mandat, una notícia que ha provocat que em fes mal el cafè amb llet que m'estava prenent. Amb un to un pèl burleta m'ha dit que havia fet treure les jardineres que conformaven l'espai verd de la plaça de l'Ajuntament. Aquestes jardineres van ser instal·lades amb motiu de l'edició 2010 de "Flors i Titelles" i evidentment van costar uns diners a l'Ajuntament. El que pretenien les jardineres era donar un toc de color i de verd a la plaça de l'Ajuntament, així com també recordar que anys enrere la plaça estava decorada per palmeres gegantines que donaven la majestuositat que es mereixia l'indret.

Doncs ja no hi són. Quan he preguntat el motiua l'alcalde m'ha contestat que no li agradaven; és a dir, motius estètics. Quan ha vist que la resposta era de poc pes, m'ha dit que era per evitar que els personatges que conviuen a la plaça, facin servir les jardineres com a cendrers i com a pixadors. Perfecte! En lloc d'encarar el problema, cosa que faria educant aquests incívics a través de la policia, es carrega les jardineres. Està bé... Solució dràstica que m'ha recordat aquella frase cèlebre de George Bush fill que va dir que perquè no hi hagués incendis forestals talaria els arbres.

En fi, primera alcaldada que farà que el dia del pregó de Sant Zenon més gent pugui aclamar al nostre home de pes, el qual sembla que necessiti el suport de com més gent millor.

Pocs espais verds que tenim a Arenys i ens permetem el luxe d'eliminar-los... Comencem bé...

Per cert, cap tècnic tenia coneixement de la decissió de l'alcalde

Afegeix un comentari nou