Què estaven fent els set CDR detinguts?

Siguem seriosos i no ens deixem portar pels mil motius que tenim per criticar la postura de l'Estat espanyol respecte a Catalunya. Estudiem-ho tot detingudament i a partir d'aquí parlem, critiquem i defensem allò que com a poble independent ens convé.

Necessitem més informació al voltant de la detenció dels set CDR d'aquesta setmana, per després opinar sobre l'encert o no de la seva detenció, per l'encert o no de la seva activitat, que ha motivat la detenció. 

Ens fem un tip de proclamar que l'independentisme que defensem és un independentisme no violent, ho hem demostrat cada any a les manifestacions de l'onze de setembre i sempre que hem sortit al carrer. També hem observat que després de les grans manifestacions hi ha hagut alguna picabaralla que algú pot considerar violència, sobretot quan l'Estat espanyol considera rebel·lió i empresona Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Què estaven fent els set CDR detinguts que estiguessin sent observats des de feia un any? Realment volien utilitzar material explosiu? Segur que no tenien l'organització com per comparar-los amb ETA, però volien d'alguna manera fer creure que hi havia terrorisme al darrere?

Desconec si estan nets de culpa i si tot això és un muntatge per empresonar persones més actives dins del moviment independentista, però hem de ser cauts en les nostres accions. Si veritablement volem convèncer que som gent pacífica ho haurem de demostrar. La detenció d'aquests set nois s'haurà d'analitzar a fons, perquè d'entrada ha posat en dubte el nostre pacifisme, i això s'utilitza en contra dels ideals i proclames d'una Catalunya independent. 

Afegeix un comentari nou