Raimon homenatjarà Espriu a Mataró

El cantautor Raimon actuarà a Mataró el proper 13 de desembre dins els actes de commemoració de l’Any Espriu. Aquest és un dels actes estrella que ha preparat la capital maresmenca en el segon semestre de la celebració del centenari del naixement del poeta de Sinera.

El regidor de cultura de Mataró, Joaquim Fernández, ha destacat el retorn del cantautor de Xàtiva a la ciutat. En el concert de desembre, Raimon oferirà un homenatge a Salvador Espriu amb una selecció de les “Cançons de la roda del temps”, tot i que no renunciarà als seus clàssics. Les entrades es posaran a la venda el proper 1 d’octubre a les oficines del a Direcció de Cultura i al servei de Telentrada de Catalunya Caixa.

Des de l’inici de l’Any Espriu, la ciutat ja ha fet una desena d’actes emmarcats en la celebració.  El més immediat també serà la inauguració de l’exposició “Espectres al laberint grotesc”, una video-instal·lacció a càrrec de l’artista mataroní Jordi Cuyàs. En la mostra es podran veuran personatges animats, alguns d’ells protagonistes en les obres de Salvador Espriu. Jaume Calsapeu, responsable de la comissió de l’Any Espriu, ha dit que és una proposta interessant, sobretot perquè s’ha encarregat expressament per l’ocasió.

Altres actes en motiu de l’Any Espriu, serà amb el Cor Ciutat de Mataró el 30 de novembre, l’espectacle de Dansa “Ballant Espriu” el 19 de novembre o “Espriu, Punsola i més” a càrrec del músic arenyenc Dídac Rocher el proper 26 de novembre.  També hi haurà conferències, rutes literàries, exposicions o recitals poètics.

 

font: radioarenys.cat

Afegeix un comentari nou