Realitat social a Arenys, dijous al CC Calisay

Acte informatiu del Procés Constituent d'Arenys: Realitat Social a Arenys el proper dijous dia 7 de novembre a les 19.30h a la Sala Josep Maria Arnau del CC Calisay.

 

El Procés Constituent a Arenys ha programat aquest acte per conèixer la realitat social de la vila,  així com escoltar en directe. els testimonis de bona part  dels agents que hi treballen com Càritas, Serveis Socials, Apresa, Defensor del Poble, PAH d'Arenys de Munt, Creu Roja, Convent dels Caputxins, Arenys viu i conviu ... En quin punt ens trobem i què podem fer per reduir la desigualtat?

 

Entitats, i persones actives del tercer sector a la nostra vila, ens explicaran les tasques que porten a terme a Arenys, i quina percepció tenen del dia a dia de la nostra realitat social. Posarem sobre la taula temes com l'atur arenyenc, el risc social, les beques de menjador, els desnonaments, l'atenció domiciliària, o el Banc d'Aliments.... i podrem preguntar i debatre tots els temes que en aquest àmbit vulguem plantejar.

 

L'acte serà moderat pel periodista Josep Maria Cano.

T'animem a participar i a contribuir a tirar endavant aquest nou projecte. I et convidem molt especialment a participar-hi activament!!!

 

Ens trobem a la Sala Josep Maria Arnau del CC Calisay el proper dijous 7 de novembre a les 19,30h!!!

 

Procés Constituent Arenys

Blog: arenyautes.cat/procesconstituent
Facebook: facebook.com/procesconstituentarenys
Twitter: @PConstitArenys

www.procesconstituent.cat

 

Afegeix un comentari nou