Enviat per Esperanceta - FARALAI el Dll, 22/01/2007 - 10:05
Quan vulgueu us ho cuino. És molt fàcil. Amanida amb coses vàries trobades a la nevera i ben mesclat i amanit amb vinagreta de mel (com la que fan a la Krusan). Després creps (no té secret) farcit amb arròs integral, espècies, panses i blat de moro i amb el toc de l'orenga i també la vinagreta.
Amb la cuina és qüestió de tenir imaginació. Com tot!
Faralai Adrià
Sense estrelles michelin però il·luminada que dóna gust!
Comentaris
Caram quina gana!!! i quin
Enviat per Esperanceta el Dv, 19/01/2007 - 20:16
Caram quina gana!!! i quin tiveri més suculent!!
Visca el volei!!
Perdó "tiberi" en b alta
Enviat per Esperanceta el Dv, 19/01/2007 - 20:22
Perdó "tiberi" en b alta
sabaterdevell
Enviat per sabaterdevell el Dv, 19/01/2007 - 23:06
BON PROFIT I PER MOLTS ANYS!!!!!!!!
Quan vulgueu us ho cuino.
Enviat per Esperanceta - FARALAI el Dll, 22/01/2007 - 10:05
Quan vulgueu us ho cuino. És molt fàcil. Amanida amb coses vàries trobades a la nevera i ben mesclat i amanit amb vinagreta de mel (com la que fan a la Krusan). Després creps (no té secret) farcit amb arròs integral, espècies, panses i blat de moro i amb el toc de l'orenga i també la vinagreta.
Amb la cuina és qüestió de tenir imaginació. Com tot!
Faralai Adrià
Sense estrelles michelin però il·luminada que dóna gust!