"Sisè Parla" sobre les obres de la C-32

Bona tarda oients, avui és un dia especial perquè fem honor al nostre nom,avui és el nostre 6è programa i el nom del nostre programa és sisè parla.
El tema que tractarem avui ha fet que molta gent es manifestès per culpa d'un projecte pensat per a facilitar el transit. Molts pagesos i propietaris de vivendes han fet sentir la seva veu perque diuen que la nova construcció podria danyar el medi ambient i els camps de conreus dels pagesos. Ara el meu company Ferran ens donarà més informació sobre aquest gran problema i l'Alina i la Melina ens faràn entendre la situació d'aquestes persones amb una entrevista a l'Antoni Esteban de Vilassar de Mar.
Donem pas a en Ferran per poguer entendre molt millor aquesta situació actual:

Bé, tal i com ha dit l’ Arnau, us ajudaré a entendre això.
Hi ha hagut una manifestació per les obres que es faràn a Mataró, per ser concrets a la C-32. Volen fer nous carrils en direcció Mataró- Barcelona i Mataró- Girona. Per aquest motiu, els pagesos i els veïns s’ han queixat per la possible desforestació i, a més a més, han assistit a aquest acte amb tractors.
Va ser fa 15 dies, i es va iniciar desde l'Estació de Mataró i va arribar fins a l’ Ajuntament a on es va realitzar un acte festiu de protesta, també va anar gent de tot arreu del Maresme, fins i tot de la nostra localitat, Arenys de Mar. Esperem que amb tots aquests actes de protesta s’acabi solucionan el conflicte.

Afegeix un comentari nou