Som d'Arenys, som de Mar, i alguns també fans dels contenidors

Quan fa unes setmanes, el govern municipal va començar les tasques de reordenació de la part alta de la Riera per crear-hi un espai mixt (verd-blau) d’aparcament, va optar per reubicar tots els contenidors (gràcies, PSC Arenys de Mar!) que exclouen els veïns d’aquella zona del model de recollida “porta a porta”.

Abans de moure’ls passaven més desapercebuts atès que els arbusts que divideixen en dos la zona d’aparcament els tapaven. La “merda” que sovint fa companyia els contenidors i que és alhora reclam de més “merda” hi era igual però no tan visible com ara, després que el govern municipal els hagi situat en un lloc privilegiat per donar la benvinguda a tothom qui arriba per l’accés nord a la vila.

Si a més el semàfor ens juga una mala passada i atura els vehicles, la nostra tarja de presentació passa de dir “set ciències” a “set contenidors”.

De la mateixa manera que l’ajuntament obliga (amb bon criteri) les guinguetes a “ocultar” la seva zona de residus amb un tauló de fusta, per una simple qüestió d’estètica i higiene, estava convençut en veure els moviments a la zona alta de la Riera que era qüestió de temps que veiéssim “dissimulada” aquesta bateria de contenidors amb una solució de naturalesa similar a la de les guinguetes, on a més, podríem situar-hi missatges de benvinguda o lemes com els que l’ajuntament ha comunicat que vol impulsar.

Però començo a sospitar que no, que ja és definitiva aquesta fórmula. Em temo que o bé ni s’ho han mirat o que no tenim diners per dignificar aquesta entrada a la vila. Sigui quina sigui la raó, aquest nyap té solució. En el primer cas, perquè s’adonaran que promoure el #visitarenys amb aquesta pancarta de benvinguda grinyola una mica. En el segon cas, perquè amb la quantitat d’empreses desitjoses de patrocinar-nos, segur que ens donaran un cop de mà.

A veure si ho arreglem per Sant Zenon!

Afegeix un comentari nou