Som a la DrupalCon...

He estat a congressos, jornades, fires, cimeres... però això es diferent. Ara se'm fa difícil explicar-ho, però potser la fotografia hi ajuda. Qui va a un congrés de tecnologia amb el portàtil a la motxilla i el seu fill a braços?

La primera sessió del matí, que servia per inaugurar la DrupalCon, ha estat una mena de benviguda general amb instruccions d'us de la conferència i, sobretot, un excusa per estar tots junts abans d'escampar-se per les diverses sales. S'ha fet repàs d'on venien, uns i altres, i tots els continents han tingut representació. A ma alçada i amb aplaudiments i visques, d'uns i altres, s'han anat saludant. Només el tema de la paritat ha quedat deslluït. "Som 425 i el 93% homes". L'objectiu d'arribar a un 10 % femení encara ha quedat una mica lluny.

Tota aquesta gent que són a Cornellà, són els qui fan possible que aquest apunt acabi penjat a la xarxa quan premi l'opció 'tramet'. Són la força de desenvolupament de Drupal, el gestor de continguts que mou arenyautes.cat, arenys.cat, la farga.cat i un llista llarguísima de llocs web.

De tot el que es parla a les sessions no hi entenc ni un borrall. Si us sembla que exagero feu una ullada al programa. Demà no hi aniré, però tant divendres com dissabte hi tornaré, i si el temps hi acompanya hi aniré amb sandàlies, que són més còmodes i avui m'he sentit estrany amb sabates.

DrupalShow: El dissabte hi ha programat tot un cicle de sessions a l'Auditori, la sala principal del Citilab, pensades per a usuaris finals, desenvolupadors i organitzacions -empresa o assoacions- catalanes. Hi ha un taller, presentació de projectes i altres sessions específiques per explicar les 'meravelles' de Drupal. L'entrada és gratuïta.

Afegeix un comentari nou