Sopar i Menció Bernat Coll

Fa unes setmanes que em va trucar en Josep Mª Mora (Arenys Bàsquet, Penya Barça i no sé quantes coses més). M'explicava que havia decidit presentar al meu pare com a candidat a la Menció Bernat Coll: Millor col·laborador en la promoció de l'Esport, guardó que s'entregava durant el Sopar de la Diada de l'Esport el 5 de juny, al Calisay.
I ell que explica les seves raons:el teu pare fa molts anys que s'encarrega que tothom pugui anar al camp per veure el Barça. No fotem!
I jo que contesto:sí, el dies previs a un partit a casa no pots trucar, sempre comunica!
Així que ja ho veieu, el meu pare ha rebut un premi per col·laborar amb un entitat esportiva, que no és el mateix que practicar esport (a la nostra família el gen per a fer esport no existeix).
Va ser un sopar entre amics i familiars, com il·lustre la fotografia, per sorprendre'l i encoratjar-lo a continuar organitzant aquestes petites coses. Sí que ja no pot anar al camp, però deixa organitzat l'autocar i després baixa fins al local de la Penya per obrir les portes i la tele. Tot sigui pel Barça, oi pare?

Foto: Xavi Salbanyà

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

aurora

Premi molt merescut. si ho

Enviat per aurora el Dc, 10/06/2009 - 00:59

Premi molt merescut. si ho arribo a saber hi vaig fins I TOT amb la pota tiesa. No oblidaré mai que gràcies a elll i a la Penya vaig començar la meva intregració a la SOCIETAT arenyenca ja fa una pila d'anys. NO VAN MIRAR EL COLOR DE LA MEVA POTA, NOMÉS ELS COLORS BLAUGRANA El felicitas de la meva part a ell i a tota la famíla Calopa
AURORA

Esperanceta

Visca l'Estanis!

Enviat per Esperanceta el Dc, 10/06/2009 - 16:12

i que no hi havia la regidora d'esports?

Esperanceta

Ja, ja... la regidora

Enviat per Esperanceta el Dv, 12/06/2009 - 10:09

Ja, ja... la regidora d'Esports devia estar enfeinada pactant una altra Challenge magnífica que poleixi 10.000 eurus més a les arques municipals