Suport unànime del Ple d'Arenys de Mar a l'educació pública

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha aprovat per unanimitat de tot el Ple municipal una moció que dona suport  a la Plataforma per l'Escola Pública i els arguments que es van motivar la seva constitució. Tots els grups municipals van expressar el seu suport al manifest que ha fet publica la Plataforma i van animar a la comunitat educativa a seguir treballant en el mateix sentit.

L'aprovació de la moció es va fer amb diversos acords i compromisos pel propi Ajuntament:

  1. Que l’Ajuntament d’Arenys de Mar faci seves aquestes preocupacions i treballi, des del seu àmbit i les seves competències, per poder resoldre-les.
  2. Que l’Ajuntament treballi de forma específica des de la regidoria d’educació i des dels mitjans de comunicació municipals per difondre i sensibilitzar el conjunt de la població respecte el que manifesta la Plataforma i la situació de l’educació pública.
  3. Que l’Ajuntament participi activament en els espais de coordinació del món local que treballen en l’àmbit de l’educació.
  4. Que l’Ajunatment, l’Alcalde o la persona que ell delegui, s’adherèixi al recent creat Fòrum d’Alcaldies per l’Educació.
  5. Que l’Ajuntament traslladi i notifiqui aquests acords al President de la Generalitat i a la Consellera d’Ensenyament, així com també, fer-los arribar als diferents grups polítics del Parlament de Catalunya.
  6. Que l’Ajuntament s’impliqui per ajudar a la Plataforma amb tot el que calgui en matèria d’Educació i faciliti el diàleg entre la Plataforma i l’Administració pública més propera, l’Ajuntament

Arenys de Mar, 26 de setembre de 2012

Accés a la informació publicada al web municipal

Afegeix un comentari nou