Tenim un projecte de futur per #Arenys

Som les persones que formem la candidatura d’Arenys en Comú per a les pròximes eleccions municipals.

 

Volem explicar-vos perquè fem un pas endavant, sumant esforços, per portar a l’Ajuntament una nova manera de gestió del que és de totes i tots.

 

Hi ha moltes coses que ens preocupen: la brossa i la neteja als nostres carrers, els cotxes de la Riera, l’atenció sanitària al CAP, la sorra de les nostres platges, l’educació als nostres centres educatius, la manca d’habitatge assequible, les dificultats per emprendre un negoci…

 

Conjuntament, hem elaborat un projecte que parla del futur que volem pel nostre poble, i el volem compartir amb vosaltres.

 

Som persones amb valors clars, que actuem amb lleialtat a les nostres conviccions. No ens mou el poder, ens mou el projecte, escoltar les propostes de la ciutadania i fer-les créixer, perquè no es pot liderar un poble sense la seva gent.

 

Entenem el treball en el sector públic com l’eina que facilita la transformació d’una societat.

 

El 28 de maig podem fer un pas endavant en la gestió a la nostra vila, podem dir si a una nova manera de fer en política, fent una aposta per canviar les inèrcies que ens han portat on som, perquè aires nous puguin canviar les coses, fer-les de forma diferent, i veure a on això ens porta.

 

Estem convençuts que ens mereixem un Ajuntament més proper a la ciutadania, que pensi en tothom i treballi per a tots els arenyencs i arenyenques. Us proposem que ens escolteu, valoreu les nostres propostes, i decidiu què voleu pel vostre, el nostre poble.

 

En Ricard Serradó, la Judit Puig, en Mikel Aulet, l'Estel Martí i l'Albert Pizarro, ens ho expliquen.

 

Aquí podeu veure el primer tríptic que hem publicat i que aquest cap de setmana repartim al carrer. 

 

Aquí podeu veure el vídeo de les primeres persones que encapçalen la nostra candidatura:

 

 

Anoteu-vos aquesta data: el diumenge 16 d'abril, a les 12h del migdia al Calisay, us presentem a tot el nostre equip i el nostre programa.

 

Amb vosaltres, Som-hi Arenys!!!

 

Facebook Arenys en Comú

Tuiter Arenys en Comú

Instagram Arenys en Comú

Afegeix un comentari nou