Tornen els reporters del Casal Digital

Els reporters i reporteres del Casal Digital han tornat ha passejar, aquest matí, per la Riera d'Arenys de Mar començant a treballar el programa de ràdio que emtran el dissabte vinent a Ràdio Arenys. 17 nois i noies participen a aquesta edició del Casal Digital de Setmana Santa que organitza Arenys.Org i que combina les activitats lúdiques amb l'experiència i coneixement dels mitjans de comunicació. Tota l'activitat del casal l'expliquen des d'un bloc a arenyautes.cat.

EL Casal Digital de Setmana Santa ha començat, aquest matí, fent coneixença entre tots els nois i noies que hi participaran aquesta dies. La presentació no només ha estat directa entre els participants sinó gravant una presentació davant de la càmera. En aquest apunt han publicat el vídeo que han muntat.

El Casal Digital es una activitat continuada que manté Arenys.Org des de l'any 2005 i que té diversos formats. Durant l'any, conjuntament amb la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es fa una activitat continuada l'Espai Jove. També hi ha una edició d'estiu integrada a la programació d'activitats d'estiu "estiu genial!" que programa l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Afegeix un comentari nou