Trista

Avui em sento molt trista i molt decebuda. El govern i el PSC m'han donat una lliçó, però una lliçó que no penso aprendre mai i que mai a la meva vida penso portar a la pràctica: avui el govern i el PSC han venut el seu poble, han anteposat els seus propis interessos, personals i de partit, als interessos d’Arenys de Mar. Avui ha passat una cosa molt greu: han faltat a la seva promesa o jurament de ser fidels al seu poble.

Avui he patit una traició com a arenyenca i com a política. Algú m'ha dit: la politica és així.... doncs ho sento, jo no hi jugo, jo no sóc així, ni m'hi penso tornar. Els meus principis i la meva ideologia estan per sobre de tot, de tot. I ara me'n adono que som pocs els polítics que pensem així, però no estem sols. I a poc a poc, la gent amb principis s'han d'imposar als miserables que no pensen en el bé comú sinó en el propi. I això no ho podem fer el polítics sols, la ciutadania ens ha d'ajudar.

Avui he tornat a rebre un pal a nivell moral, però com diu la meva família: a base de garrotades s'aprèn. I el que he aprés avui, és que haig de ser més forta i no deixar-me enfonsar per alguns polítics amb els que comparteixo consistori, sinó que he de continuar lluitant pel millor per Arenys.

Avui, alguns polítics del nostre consistori han embrutat la sala de plens. No són dignes d'ocupar la cadira en la que seuen. I aìxò em fa entristir molt, molt.

7 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Ferran

Enhorabona pel paper d'ahir.

Enviat per Ferran el Dij, 22/12/2011 - 13:36

Crec que hi ha alguna contradicció dins del seu escrit, atacant a uns que defensen el seu partit i vostè en canvi diu que la seva ideologia (suposo que es refereix com a política ja que parla de la seva vivència com a regidora) està "per sobre de tot, de tot". Jo entenc que uns que defensen el seu partit, estan en ell per la seva ideologia i per tant, estan defensat la seva ideologia, el mateix "que" que vostè diu que està "per sobre de tot, i tot".

En fi, això és el de menys, m'interessa més com aquesta abstenció del PSC, que ha fet que els pressupostos del govern CiU-PP-Bloc tirin endavant, afecta als interessos del poble.

Algú em podria enumerar les esmenes o quina repercussió econòmica i/o social tindrà tot això?

M'agardaria saber en que consisteix aquesta "miserabilitat" d'uns.

Moltíssimes gràcies i enhorabona pel paper d'ahir.

Helen

Espero de tot cor que ja

Enviat per Helen el Dij, 22/12/2011 - 20:22

Espero de tot cor que ja estiguis mes tranquila i calmada, i sobretot que la teva salut mental no corri perill com ahir........
encara que quan vas dir que estaves molt nerviosa.... no sabiem qui corria perill si la teva salut mental, o els presents a la sala.............

annabel

Benvolgut Ferran, La meva

Enviat per annabel el Dij, 22/12/2011 - 23:02

Benvolgut Ferran,

La meva ideologia és fer el millor per Arenys i els seus vilatans, només això. I la meva estima per Arenys, està per sobre dels meus propis interessos i per sobre dels interessos del meu partit.

 1 nena

dprès de la trobada

Enviat per 1 nena el Dij, 22/12/2011 - 23:30

És increïble lo imbècil que pot arribar ser la gent, i moltes vegades al.lucines de com poden canviar i respondre i arribar a decepcionar-te. Annabel no pateixis que a molts ens passa, per exemple jo, ens hem sentit així o ens hi sentim cada dia a la feina. Saps i has de saber,i poder dir-t´ho a tu mateixa, que no estàs sola, que aixó només és una prova dels déus per enfortir el teu esperit i que vegis que no et poden fer trontollar una serie de persones miserables que mai arribaran a saber que és ser feliç i donar felicitat!
I ara més en llenguatge de dissabte nit al Port Blanc, que els donguin pel sac!.
Petonàs d l´Ordás.

Ferran

Valentia

Enviat per Ferran el Dv, 23/12/2011 - 00:46

OK. Perfecte. Enhorabona per defensar la seva ideologia per sobre del que li marqui el seu partit polític, "xapó". És de ser supervalenta que els militants del seu partit diguin blanc i vostè faci negre, perque s'estima Arenys.

Això m'ha quedat clar.

Ara toca que comenti com repercutiran a nivell econòmic i social les esmenes presentades pel PSC que han estat tan polèmiques. El poble en va ple i em quedo sense arguments.

Gràcies!

I de nou. "Xapó"

Manel Blanc

Ferran, si vas escoltar al

Enviat per Manel Blanc el Dv, 23/12/2011 - 01:09

Ferran,
si vas escoltar al senyor Vinyes, quan va fer els comptes del Gran Capitan, va estalviar 175.000 euros de la retallada de la recollida selectiva i va començar-la a repartir entre necessitats ben curioses i que van semblar que aconseguia fer una bona repartida a una colla de compromisos de família. Estaria bé, poder llegir amb calma el llistat de la famosa esmena però no se on fer-ho. No em va semblar que hi haguessin grans actuacions sinó un tapar forats.

De totes maneres, el que no expliquen ni els socialistes, ni els regidors que ara han tornat a canviar de punt de vista sobre la recollida selectiva es com pagaran els contenidors soterrats que tornen dir que volen posar. El cost d'uns contenidors soterrats és altissim, i es mentida que siguin més nets. I el que segur que no aconsegueixen ser més eficients en la recollida selectiva i per tant pagarem més per haver de tractar escombraries barrejades.

O sigui que els 175.000 euros es desfaran com un "bolado" (que no se que es... però sembla que no aguantava massa...). Segur que l'Annabel també tindrà més coneixement de l'explicació econòmica de la recollida amb contenidors.

Capità Enciam

Els petits canvis....

Enviat per Capità Enciam el Dij, 29/12/2011 - 11:10

Com podríes suposar estic amb tu i amb tots els valents i valentes que posten per un món millor i per ser coherents i valents "sempre".
No ens valen promeses de castells de cartes que amb una bufada se'n van a terra. Ho has dit tu mateixa aquells qui "embruten" els colors i les persones i no ensenyen res de bo, no els volem i no hi haurien de ser.
Polítics amb voluntat de servei al poble i a les persones que dipositem els nostres vots i fem confiança als els nostres representants (que no és poca cosa) ens en queden pocs, moooolt pocs, per no dir que puc comptar-los amb els dits d'una sola mà, almenys en l'actual composició de l'arc polític arenyenc.

Capità Enciam
Els petits canvis són poderosos

PD: Estimats reis de l'Orient porteu-nos gens d'egoïsme, res de prepotència i moltes ganes de treballar i de fer coses de profit per l'Arenys que no tenim i que ens mereixem