Un 10 per Ràdio Arenys

El diumenge no vaig poder seguir el debat organitzat pel programa El Dominical de Ràdio Arenys. El que sí que vaig fer va ser treure el cap un moment per veure com anava. En aquell moment ja pensava felicitar a l'equip encapçalat per l'Enric Sierra. La posada en escena em va semblar molt bona. Tot just entrar a la Sala Josep Mª Arnau vaig pensar que allò feia molta patxoca. Un d'aquells dies en els que l'espai es veu tant aprofitable. L'Enric també es veia molt bé i el seu fer, relaxat i molt còmode amb l'atretzo, mostrava els anys de professió que l'acompanyen. En Xavi Salbanyà amunt i avall sense perdre pistonada i a l'aguait de qualsevol imprevist, com sempre treballant a segona fila perquè al davant tot estigui perfecte.

Avui he visitat el web de Ràdio Arenys i he pensat que no podia deixar d'escriure aquest comentari. El treball de diumenge es pot veure en vídeo. Soc crítica en moltes ocasions amb l'emissora però també se reconèixer la feina ben feta. I avui és això el que toca. Després de massa temps sense poder gaudir de l'àudio al web avui no només trobem això sinó també la imatge. Felicitats per la feina ben feta!.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

barrinaire

Moltes gràcies

Enviat per barrinaire el Dm, 22/05/2007 - 22:46

Isabel,
moltes gràcies en nom meu i de tot l'equip de Radio Arenys que va fer possible el debat.

Val a dir que tota la setmana va ser dura per preperar el debat, per que no falles res i tot estigues a punt per ser retransmès per radio i a la vegada poder -lo grabar en video.

Si t'haig de ser sincer hi va haver moments que vaig pensar que n'haviem fet un gra massa, però la sort es la de poder comptar amb tot un equip humà al darrera que no va escatimar ni temps, ni il.lusió per tirar el debat endavant i tot ben coordinat pel nostre director Toni Sintas.

El que si encara trobo a faltar es el reconeixement del regidor de l'area que no tant sols ni es va quedar ni un minut més del debat, ni anteriorment es va interesar pel tema, amb regidors d'informació d'aquesta talla val mes no tenir-ne i per desgràcia ja comença a ser massa habitual no tenir regidors que donguin la talla i tu saps del que parlo i si no recorda el trasllat de l'emissora al calisay. on era el regidor de l'època?

Hi ha moments que un necessita un cop a l'espatlla o un estímul o una paraula gratificat del que estas fent en servei de la ciutadania, però no, a la casa gran això, excepte alguna comtada excepció, no es porta i pel que podem comprovar ja pots ser del color que es volgui, que això es veu que es un virus que s'agafa quan seus a la poltrona de la sala de plens el dia de l'investidura.

Res mes, Isabel t'agraiexo de nou les teves felicitacions

ep,.....i de bon rotllo, eh!!!

XAVI

http://www.nautes.org/fotos/
fotos amb zoom arenyenc