Un classic: barça-madrid

Tinc 11 anys i encara no conec a ningu que no li agradi veure un bon barça-madrid,encara que no t'agradi el futbol, un partit com aquest, ningu es capas de perdre-se'l.

Envio aquest perque s'hi hi ha algu que no li agradi mirar un barça-madrid que m'expliqui els motius.

Pere

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

marti solá

un classic barça - madriz

Enviat per marti solá el Dm, 17/07/2007 - 19:37

no t'espantis benvolgut pere perque algu no l'hiagrada un barça - madriz sapigues que aquests tipus de partits acostument estar "manipolats " per la prensa escrita , parlada i televisada dit d'altre manera es un negoci mediatic d' alta i solemne enganyifa .
veuras com a mesura que vagis veient partits d'aquesta calanya tambe tindras partits per oblidar d'aquestas tribus que han fet del futbol el seu modus vivendis, tan jugados com directius i tota l'amplia parafernalia de xupopteros que gracies al futbol viuen amb l'esquena dreta .
pero tu no me facis cas tu endevant amb els barça -madriz partits que si els vols disfrutar deixa els sentiments a la porta i ves a mirar un partit de futbol , de ben segur que amb aquest plan disfrutaras plenament ja que son dues formacions que solen jugar be al futbol.
no se si as entes la meva intencio , potser si et dic que a mi m'agrada el futbol pero no el seu entorn atepeit de vividos , es probable que me entenguis una mica millor i no oblidis sobre tot que els barça - madriz tan sols son dos partits de lliga (6 punts)lo que val , com auras vist aquesta temporada passada el barça - madriz es igual que un barça - bilbao at.m'oblidaba de dir'te que la questio politica va de la maneta de lo mediatic no te sentit . perdona si no entens el que vui dir el futbol no es complicat els homes que el manipulan si que ho son.

mart solá

neusmasdeu

molt be molt be molt be ami

Enviat per neusmasdeu el Dm, 17/07/2007 - 20:29

molt be molt be molt be ami no mapasiona el barça pero un barça madrit si!!!