Un mal endèmic del nostre Ajuntament

Sembla ser que la nostra vila té un problema latent que s'arrossega de fa anys. Governi qui governi en el nostre Ajuntament només s'actua a reacció, amb incapacitat total de lideratge i iniciativa. Ho podem comprovar pel fet que hi ha molts temes que es repeteixen una vegada i una altra, sense que es trobi una solució, més enllà dels pedaços.

El tema de la recepció de les urbanitzacions no és cap novetat, sinó que apareix de tant en tant des de fa molts anys. És cert que això no només passa a Arenys, però hi passa. Tampoc no s'ha aconseguit trobar una solució per al bon funcionament del Mercat municipal, més enllà d'organitzar saraus de tant en tant, però sense entrar a fons del problema.

No cal gaires comentaris si parlem de la variant que ha de descongestionar La Riera. En parlaven ja en el primer govern municipal democràtic. I el passeig fins a Caldetes, quant temps fa que se'n parla?

I així podríem anar anomenant diferents temes que es repeteixen més que l'all, però se n'hi ha afegit un de nou, dels darrers deu anys, per posar una data, que és el tema de la recollida selectiva de la brossa. Ja sé que haig de donar més marge al nou govern, que encara no s'ha estrenat, però que tinguin clar que cada dia funciona pitjor, i no té l'aire de canviar. 

I per acabar podria parlar dels arbres, que a Arenys són sagrats. Es confon tenir arbres amb tenir els arbres. Si es vol que s'eternitzin plantats als nostres carrers, s'ha de realitzar un manteniment acurat i creure una mica més en els veïns, que ens entren les branques per la finestra. Hi ha manies, però, que s'arrelen fortament i, com sents a dir alguna vegada, qui arriba a governar es creu més savi que els que l'han votat.

Afegeix un comentari nou