Una coincidència curiosa

A les 7,30 h ens despertem tots per prendre l’esmorzar. Truites de verdures, pa bimbo amb mantega, llet amb xocolata, te o cafè així com una mica de fruita.

Comencem a caminar a les 8,30 h tot pujant per caminets, moltes flors que semblen un camp de neu, una zona molt rocosa que gairebé no hem vist per l’espessa boira existent.

A les 14 h arribem al campament Shira (3.840 MSN), una explanada molt amplia, tota plena de tendes, els nostres portejadors ja ens esperaven amb els poals plens d’aigua per d’higiene personal, el te amb les crispetes.

Per aclimatar-nos una mica, caminem fins al campament Shira 2, dues hores de camí, unes vistes de la zona esplèndides, el Kilimanjaro lluny però impressionant. Des d’aquí es contempla una vista del Kilimanjaro en forma d’home en repòs i em recorda la imatge del Turo del Home en repòs. Una coincidència curiosa.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

isabel

Sort en l'aventura!

Enviat per isabel el Dij, 26/08/2010 - 11:16

Hola Francesc!

Acabats d'arribar d'EUA amb en Ferran i la Gemma, i encara amb això del jet lag, és un plaer començar un nou viatge en aquest cas cap al Kilimanjaro. Gràcies per compartir l'experiència i molta sort en l'aventura que heu iniciat!

Des d'Arenys esperem novetats!

Isabel Artero